Βίντεο σοκ: Προπονητής Τζούντο χαστούκισε 13χρονη αθλήτρια. «Ήταν φαπούλες, έχω έγκριση…» [video]

Βίντεο σοκ: Προπονητής Τζούντο χαστούκισε 13χρονη αθλήτρια. «Ήταν φαπούλες, έχω έγκριση…»

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με τα χαστούκια του προπονητή Τζούντο στην 13χρονη αθλήτρια.

Ένα βίντεο που δείχνει έναν προπονητή του τζούντο να χαστουκίζει 13χρονη αθλήτριά του είδε το φως της δημοσιότητας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής φαίνεται να έχει τα χέρια του στον λαιμό του κοριτσιού και να τη χτυπάει.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του, χωρίς επιτυχία.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι έριξε «δύο φαπούλες».

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι σαν την κόρη μου. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια και προσπαθώ να την βάλω σε κάποιο δρόμο. Έχω κάνει τα πάντα για να την τραβήξω από παλιοπαρέες. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες, ας το πω έτσι.

»Μπορεί να έδειξαν παραπάνω μπρουτάλ, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Υπάρχει ένα ιστορικό από πίσω. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια κι εγώ προσπαθώ να είμαι σαν πατέρας τους και με την αδερφή τους. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Η γονέας, η ίδια, μου λέει ότι “άμα χρειαστεί να ρίξεις έστω και μια μπατσούλα, μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει θέμα”».

Ο προπονητής πρόσθεσε ανάμεσα σε άλλα ότι «ξέφυγε» και ότι επρόκειτο για «μια κακιά στιγμή»:

«Έχω μιλήσει και με τον θείο τους. Τις έχω σαν κόρες μου. Δεν είναι απλά σχέση προπονητή-αθλητή, τις έχω σαν κόρες μου. Προσπαθώ να τις τραβήξω από λάθους δρόμους, γύρω-γύρω. Δεν απέδωσαν όπως θα έπρεπε να αποδώσουν κι εγώ εκείνη τη στιγμή ξέφυγα.

Έγινε πάνω στην ένταση, αλλά σας ξαναλέω ότι υπάρχει μια ιστορία από πίσω. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό άλλη φορά. Να μη γίνουμε ανθρωποφάγοι. Ήταν της κακιάς στιγμής.

»Τι να σας πω άλλο; Έχω πάρει και το πράσινο φως όταν χρειαστεί. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να την ξυπνήσω γιατί δεν μου απόδωσε στο συγκεκριμένο ματς όπως θα έπρεπε. Στον τρίτο γύρο μού έκανε μια “κοιλιά” κι έγινε. Αυτά γίνονται στον αθλητισμό.

Δεν υπήρχε σκοπός να τραυματίσουμε το παιδάκι ή να κάνουμε κάποια ζημιά. Όλα αυτά δεν είναι κάτι. Είναι μια άτυχη στιγμή. Το κορίτσι δεν το εξέλαβε στραβά. Έχω αναλάβει επιπλέον τον ρόλο του πατέρα. Αν το θέμα δοθεί σε άλλη διάσταση από αυτήν που πραγματικά είναι, εγώ καταστρέφομαι», είπε μεταξύ άλλων.

 706 total views,  2 views today