29 Μαΐου, 2024

Μπέος για Κωνσταντοπούλου: «Όταν χαμογελάει είναι γυναικάρα! Ποτέ δεν ξέρεις, δεν είναι όλοι μονογαμικοί…»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφερθεί στο όνομά μου – Έχει κόλλημα μαζί μου»

Το συνεχίζει ο Αχιλλέας Μπέος και δίνει απαντήσεις για την καταγγελία του περί «σ@ξουαλικής παρενόχλησης» από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συνάντησή τους στα δικαστήρια του Βόλου.

Ο δήμαρχος Βόλου τόνισε σχετικά με την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το τετ α τετ με την πρόεδρο του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας»: «Η ανάρτησή μου εμπεριέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας αλλά και χιούμορ. Δεν θέλω να συνεχίσω, έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες και όχι να μου την πέφτουν».

Στη συνέχεια, με διάθεση χιούμορ είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής: «Οταν γελάει, είναι γυναικάρα! Παναγία μου! Στον ύπνο μας τη βλέπουμε».

Σε ερώτηση για το αν έχουν γνωριστεί ή τσακωθεί ξανά στο παρελθόν απάντησε: «Δεν την ξέρω. Είμαστε αντίδικοι. Αν και δεν είμαι ούτε μάρτυρας ούτε κατηγορούμενος σε αυτή την υπόθεση, αλλιώς θα είχαμε γυρίσει έργο στο Χόλιγουντ… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφερθεί στο όνομά μου. Έχει κόλλημα μαζί μου».

Τέλος, όταν σχολιάστηκε ότι η κα Κωνσταντοπούλου είναι δεσμευμένη, υπογράμμισε: «Καλά κάνει και είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είναι όλοι μονογαμικοί».

 

Reduce bounce rates