29 Μαΐου, 2024

Κωνσταντίνος Φλώρος: «Ουδέποτε χτύπησα τον κ. Γραμμένο» – Το υπόμνημα που κατέθεσε ο βουλευτής στην ανακρίτρια

«Έχασα την ψυχραιμία μου, αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα λειτουργούσα διαφορετικά»

«Ατυχές περιστατικό» χαρακτήρισε την επίθεση σε βάρος του συναδέλφου του Βασίλη Γραμμένου ο κατηγορούμενος πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος δηλώνει μετανιωμένος και αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω θα λειτουργούσε πιο ψύχραιμα.

Νωρίτερα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και μίλησε για το βίαιο σκηνικό στην εκπομπή «Live News» ισχυριζόμενος ότι ο Κωνσταντίνος Φλώρος «προσπάθησε να τον πνίξει».

Όλο το υπόμνημα Φλώρου στην ανακρίτρια

Στο υπόμνημά που κατάθεσε στην ανακρίτρια ο Κ. Φλώρος, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να βρίσκεται τουλάχιστον 50 μέτρα μακριά από τον κ. Γραμμένο βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», αναφέρει πως αν γύριζε το χρόνο πίσω θα είχε λειτουργήσει πιο ψύχραιμα.

Συγκεκριμένα στο υπόμνημά του προς την ανακρίτρια ο κατηγορούμενος υποστήριξε: «Θεωρώ το εν λόγω περιστατικό ατυχές σε κάθε περίπτωση και αν γύριζα το χρόνο πίσω θα είχα λειτουργήσει με ψυχραιμία. Πλην όμως, όπως και κατά την αυθόρμητη απολογία μου τόνισα, πρόκειται ουσιαστικά για μία προσωπική διένεξη, κατόπιν σκαιότατης υβριστικής συμπεριφοράς του συναδέλφου μου κ. Γραμμένου σε βάρος της μητρός μου αλλά και εμού, χωρίς το παραμικρό πολιτικό υπόβαθρο ή σκοπιμότητα και χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση να έχω πρόθεση να τον εμποδίσω να ασκήσει τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

Ο κ. Γραμμένος απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου, αποκαλώντας με σκουπίδι και φωνάζοντάς μου να το βουλώσω. Μετά του απάντησα «Αντε ρε μη μιλάς εσύ…», και εκείνος εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων αναφέροντας επί λέξη: «Γ@@ώ τη μανούλα σου». Και ενώ εξερχόταν της αίθουσας συνέχισε: «Εσένα την μανούλα σου θα την γ@@@@ω θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι π@@@@τα. Προφανώς έχασα την ψυχραιμία μου, και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο εκτός της αιθούσης, όπου συνέχισε τις ύβρεις, τις απειλές και την ίδια εριστική συμπεριφορά, όχι μόνο σε βάρος μου, αλλά και σε βάρος του παρισταμένου μάρτυρα Αστυνομικού κ. Παπαευαγγέλου Παναγιώτη.

Αμφότεροι πάντοτε κατά τον μάρτυρα Αστυνομικό, προσπαθούσαμε να απωθήσουμε ο ένας τον άλλον, ενώ αναφέρει ότι η μόνη δική μου ενέργεια ήταν να προσπαθήσω να πιάσω τον κ. Γραμμένο στο ύψος της μύτης, με τον ίδιο να πέφτει κάτω τελικά. Επομένως ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο, όπως αναληθώς αναφέρει στην κατάθεσή του, ουδέποτε τον γρονθοκόπησα όπως ψευδώς διαδίδεται, ουδέποτε έλαβε χώρα κάτι περαιτέρω από τα ανωτέρω» υποστήριξε ο κ. Φλώρος.

Παράλληλα, το απόγευμα της Πέμπτης ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος έκανε μία ανάρτηση στο «X» όπου ανέβασε μία φωτογραφία από τα δικαστήρια και τη σημείωση «συνεχίζουμε σοφότεροι».

Reduce bounce rates