26 Απριλίου, 2024

Δια χειρός «ΝΕΛΛΗ» για τέλειο καφέ στην Αθήνα

Δια χειρός «ΝΕΛΛΗ» για τέλειο καφέ στην Αθήνα

Mε τον ερχομό της νέας σεζόν και με αφορμή όλες τις αγαπημένες και νέες προσθήκες, βρήκαμε τον καλύτερο καφέ στην πόλη «ΝΕΛΛΗ».

Εκεί βρίσκει κανείς τον τέλειο καφέ και δια χειρός στην καλύτερα και πολύ οικονομική τιμή ( Κρουασάν, μπουγάτσες, τυρόπιτες, πίτσες και διαφορά άλλα ) . Ένα ερώτημα που ζητά να απαντηθεί ξανά και ξανά ανά περιόδους και την ίδια στιγμή δεν έχει μία και μόνο απάντηση.

Σίγουρα, ο καφές είναι προσωπική υπόθεση – τίποτα δεν συγκρίνεται με το συναίσθημα του να φτάνεις το πρωί στο αγαπημένο σου καφέ και να σου ετοιμάζουν το αγαπημένο σου ρόφημα, ακριβώς όπως σου αρέσει.

Ταυτόχρονα, η χαρά του να ανακαλύπτεις ένα νέο στέκι με απολαυστικό φρέσκο καφέ έχει τη δική του ιδιαιτερότητα. Γι’ αυτό, το στέκι έχει τη γνώση και την εξειδίκευση σε αυτό που λέγεται η «τέχνη του καφέ». στην καρδιά της Αθήνας. Ακολουθώντας καινοτόμες διαδικασίες, η ομάδα «ΝΕΛΛΗ»  επιλέγει μονοποικιλιακούς και μονοφαρμικούς καφέδες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, αξίζει ώστε να προσφέρει μια σειρά από επιλογές που ξεχωρίζουν με το γευστικό και αρωματικό τους.

Μάρνη 33 Αθήνα