29 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Συνάντησε τον Ναϊσιρ που κατήγγειλε την κακοποίηση του γιου του – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Κασσελάκης από Νίσυρο

«Οφείλουμε να σταθούμε στο πλάι τους. Η κοινωνία της Νισύρου το απέδειξε στην πράξη» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Tον πατέρα που κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση του ανήλικου γιου του από τον αρχαιοφύλακα και τώρα κινδυνεύει με απέλαση, συνάντησε στη Νίσυρο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα με απελάσουν. Και τα παιδιά έχουν φίλους εδώ. Δεν μπορούν να φύγουν» είπε ο Ναϊσιρ στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε ότι «δεν μπορούμε να είμαστε μια κοινωνία που τιμωρεί κάποιον επειδή απλά προστατεύει το παιδί του».

«Δεν μπορούσα να κάτσω με σταυρωμένα χέρια» πρόσθεσε ο πατέρας του 10χρονου, ενώ ερωτώμενος για το αν έχει βοήθεια ανέφερε ότι όλο το νησί υποστηρίζει την οικογένειά του. «Έχεις μαζί σου και την αξιωματική αντιπολίτευση. Στεκόμαστε δίπλα σου, στη σύζυγό σου» είπε από τη μεριά του ο Κασσελάκης.

«Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Σήμερα στη Νίσυρο αναζήτησα και συνάντησα τον Σαϊμίρ. Έναν βιοπαλαιστή πατέρα που από τα άγρια χαράματα έως αργά το βράδυ εργάζεται για να συντηρήσει την οικογένειά του, τη σύζυγό του, τα δυο του παιδιά.
Ο Σαϊμίρ, ο γιος του, ύψωσαν ανάστημα και κατήγγειλαν ένα -όπως φαίνεται- κατ’ εξακολούθηση έγκλημα.
Οφείλουμε να σταθούμε στο πλάι τους. Η κοινωνία της Νισύρου το απέδειξε στην πράξη.
Οφείλει και η πολιτεία να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη στους καταγγέλοντες, αλλά και να τους προστατεύσει νομικά.
Στο πρώτο σκέλος, ήδη εθελοντές ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συνδράμουν. Το δεύτερο είναι απόφαση της κυβέρνησης.
Εμείς, ως αξιωματική αντιπολίτευση, στεκόμαστε πλάι στο δίκιο. Σθεναρά.

πολίτευση, στεκόμαστε πλάι στο δίκιο. Σθεναρά.

Reduce bounce rates