Οι σοκαριστικές εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης μας από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” – “Η φρίκη του Εθνικού συστήματος Υγείας”

Οι σοκαριστικές εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης μας από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” – “Η φρίκη του Εθνικού συστήματος Υγείας”

Η καταγγελία και οι φωτογραφίες για το νοσοκομείο “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Βρίσκομαι στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Το μεγαλύτερο τής Ελλάδος και ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων.. Κτισμένο σε μία έκταση πολλών στρεμμάτων και με πρόσθετα νέα κτίρια πριν λίγα χρόνια, πού φυσικά στοιβάζονται όλα μαζί κρύβοντας, καί την πιο μικρή ακτίνα του ήλιου. Τά παλαιά κτίρια έχουν τα μαύρα τους τα χάλια μοιάζουν σαν ερείπια πολέμου, κι όμως εκεί στεγάζονται ιατρεία, υπηρεσίες, αποθήκες κ.α. Η βρωμιά στις τουαλέτες μαζί με την ανεπάρκεια των στοιχειωδών υλικών υγιεινής, είναι εμφανής και σε παραπέμπει σε τριτοκοσμικές χώρες…
Οι θάλαμοι των ασθενών με έξι κλίνες στοιβαγμένες και ενα “λουτρό” βρωμερό για έξι..Τα δε καινούργια κτίρια στις προσόψεις τους δείχνουν μοντέρνα, βαμμένα, στο εσωτερικό τους όμως,οι εθνικοί μας εργολάβοι, όπως κάνουν πάντα, χρησιμοποίησαν ότι πιο φθηνιαρικα και άχρηστα υλικά υπήρχαν στην αγορά. Το πράσινο,σε έναν τόσο μεγάλο χώρο, είναι ανύπαρκτο, υπάρχει ένα μικρό παρκάκι μες στην βρωμιά, για να κατουράνε μάλλον οι σκύλοι, όμως έχουν τοποθετήσει κάτι ζαρντινιέρες στους
λιγοστούς ακάλυπτους χώρους για τα αποτσιγαρα των καπνιστών.. Η μόνη παρηγοριά σε αυτήν την φρίκη του εθνικού συστήματος υγείας μας, είναι η ανθρώπινη συμπεριφορά όλου του προσωπικού, νοσηλευτών καί γιατρών!!”

Nosokomeio11

Nosokomeio10
Nosokomeio10

Nosokomeio9
Nosokomeio8

Nosokomeio7

Nosokomeio6

Nosokomeio5

Nosokomeio3

 

Nosokomeio3

Nosokomeio2

 

 178 total views,  2 views today

.

Απάντηση