Ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου και Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης επισκέφτηκε το 4ο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων

Το 4ο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Πόλης μας επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης ο οποίος συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που του απασχολούν. Τόσο ο Φίλιππος Καμπούρης, όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Μαζί Μπορούμε» που τον συνόδευαν, έτυχαν θερμής υποδοχής από τα μέλη του ΚΑΠΗ.

«Είναι μια επίσκεψη αγάπης και ανθρωπιάς. Οι ηλικιωμένοι δεν πρέπει να νιώθουν μόνοι τους και δεν είναι μόνοι τους. Πρόκειται για μια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα που έχει ανάγκη τη θαλπωρή, τη συντροφιά αλλά και ανθρώπους δίπλα τους που θα τους κάνουν να νιώθουν ενεργά μέλη της κοινωνίας μας», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Φίλιππος Καμπούρης και συμπλήρωσε πως θα επισκεφτεί εκ νέου το 4ο ΚΑΠΗ του Δήμου μας τις επόμενες ημέρες.

Ο Φίλιππος Καμπούρης εξερχόμενος του ΚΑΠΗ επισκέφτηκε και καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή και είχε τη χαρά να μιλήσει με επιχειρηματίες και κατοίκους του Δήμου μας.