Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξανθιά και εντυπωσιακή στην Εβδομάδα Μόδας, τι άλλαξε στην εμφάνιση [φωτο, video]

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ξανθιά και εντυπωσιακή στην Εβδομάδα Μόδας, τι άλλαξε στην εμφάνιση

Δείτε πώς εμφανίστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Εβδομάδα Μόδας.

Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας έκρινε πριν από μερικές ημέρες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την Έφη Κακαράντζουλα, για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας, στο Ζάππειο.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη από την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία θα περπατήσει στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου.

Να υπενθυμίσουμε, πως η Αννίτα Ναθαναήλ βρέθηκε στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την πρώτη στιγμή της περιπέτειάς της.

Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά τη δίκη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε για πρώτη φορά με ξανθό μαλλί, ενώ η μάσκα της ήταν πιο διαφανής και επέτρεπε σε κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου της να φανούν.

Στιγμιότυπα από την παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Ζάππειο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χάρης Σιανίδης.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Στην κάτωθι φωτογραφία, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με τον σχεδιαστή μόδας, Τάσο Μητρόπουλο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τον σχεδιαστή μόδας Βλάση Χολέβα, τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και την Έλλη Αγγελιδάκη, αλλά και με τη διοργανώτρια της Εβδομάδας Μόδας, Τόνια Φουσέκη

 1,596 total views,  2 views today

.