Γιατί πραγματικά συνελήφθη ο Στέφανος Χίος: Λιγνάδης, Μακελειό, π@ιδεραστία και πολλά πλοκάμια

 Γιατί πραγματικά συνελήφθη ο Στέφανος Χίος: Λιγνάδης, Μακελειό, π@ιδεραστία και πολλά πλοκάμια

Ο Στέφανος Χίος οδηγήθηκε στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας εξαιτίας του πρωτοσέλιδου του Μακελειού.

Ο Στέφανος Χίος συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας.

Εντολή για την ενεργοποίηση της διαδικασίας του αυτοφώρου σε βάρος του δημοσιογράφου – εκδότη Στέφανου Χίου έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, για παραβίαση του νόμου περί ασέμνων σχετικά με σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα που διατηρεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη έγινε για δημοσιεύματα της εφημερίδας που διατηρεί και αφορούν όπως ο ίδιος λέει την υπόθεση Λιγνάδη, η οποία «έχει πολλά πλακάμια».

Διαβάστε την ανακοίνωση του Μακελειό για τη σύλληψη του Στέφανου Χίου:

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει το απεχθές πρόσωπό της και στέλνει πραιτοριανούς για να συλλάβουν δημοσιογράφους, όπως ο Ερντογάν στην Τουρκία.

Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη από άνδρες της κρατικής ασφάλειας ο Στέφανος Χίος και προσήχθη στη ΓΑΔΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελευθεροτυπία είναι κενό γράμμα, εν αντιθέσει με την ουσία του θέματος που θέλουν να ξεχαστεί, δηλαδή, την παιδεραστία που είναι έγκλημα!

Η σύλληψη έγινε με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υπόθεση Λιγνάδη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που η κυβέρνηση θέλει να πάψει να δημοσιεύεται. Δεν θα τους κάνουμε, όμως, τη χάρη και οι εκπλήξεις που τους περιμένουν θα είναι αλλεπάλληλες και επώδυνες.

Η π@ιδεραστία δεν αφορά μόνο τον «γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό», αλλά έχει μεγάλα πλοκάμια που αγγίζουν και άλλους και τους οποίους το «Μακελειό» θα αποκαλύψει σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να το κάνουν να σιγήσει η φωνή του.

Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται και σύντομα θα τρέχουν να κρυφτούν.

H π@ιδεραστία, κύριοι της κυβέρνησης είναι έγκλημα και είναι διπλή ντροπή για εσάς που υποτίθεται ότι είστε συντηρητικό κόμμα.

 542 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email