«Δεν μπορεί να αναπνεύσει, αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση…» – Θρίλερ με την υγεία του Βασίλη Καρρά

«Δεν μπορεί να αναπνεύσει, αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση…» – Θρίλερ με την υγεία του Βασίλη Καρρά

Τι ισχύει για τον τραγουδιστή;

Ο Βασίλης Καρράς αποτελεί πάντοτε έναν αγαπημένο τραγουδιστή, ωστόσο δεν έχουν κρυφτεί εδώ και χρόνια τα θέματα υγείας, που έχει αντιμετωπίσει, με συνάδελφό του να τοποθετείται, τη στιγμή που εκείνος έχει περάσει ισχυρές δοκιμασίες.

Ο Εύη Δρούτσα είχε αναφερθεί μέσα από το «Mega Καλημέρα» σε τραγουδιστές που θα προτιμούσε να μην είναι στο χώρο, στο σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά των τραγουδιστών και τον λόγο που την θεωρούν «κακιά».

«Από την νέα γενιά θαυμάζω την Ελένη Φουρέιρα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Τα περισσότερα πρόσωπα του τραγουδιού, καλυτέρα να μην βρίσκονταν. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν αστεράκι, δεν είναι όλοι πολύ καλές φωνές», δήλωσε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Το ιδιαίτερο σχόλιο της στιχουργού για τον Καρρά

Για την εμφάνιση των τραγουδιστών τόνισε πως: «Παίζει ρόλο η εμφάνιση των τραγουδιστών, είχα σχολιάσει τα κιλά και του Βασίλη Καρρά και ενός παίκτη του Fame story. Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας φοβερός καλλιτέχνης, φοβερός άνθρωπος, αλλά να τον βλέπεις να μην μπορεί να αναπνεύσει, είναι για αυτόν, όχι για εμάς».

Για την κριτική προς το πρόσωπό της, η Εύη Δρούτσα παραδέχεται πως, «κάποιοι κάνουν αρνητική κριτική μόνο και μόνο για να συζητιούνται. Έχω χρεωθεί κριτικές και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πολλοί με έχουν στο μυαλό τους ως κακιά, δεν μπορώ να πω ψέματα».

 

 1,016 total views,  6 views today

.