ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ. ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΔΙΔΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ – ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ

προστά σε μία σοκαριστική υπόθεση βρέθηκε η αστυνομία αργά το βράδυ της Τρίτης σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αχαρνών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Κ. Ντούμας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μία γυναίκα εθεάθη από περίοικους να φωνάζει σε μπαλκόνι διαμερίσματος. Όπως αποδείχτηκε η γυναίκα μαζί με άλλη μία ζούσαν έναν εφιάλτη καθώς ένας άνδρας φέρεται να τις κρατούσε φυλακισμένες και να τις εξέδιδε.

Όπως σημείωσε ο κ. Ντούμας ο άνδρας φέρεται να χορηγούσε ναρκωτικά στις γυναίκες για να μπορεί να τις εκμεταλλεύεται ενώ όπως συμπλήρωσε είχε ανεβάσει και αγγελία σε ιστοσελίδα αντίστοιχου περιεχομένου.

Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη κρατούσε παράνομα τα ταξιδιωτικά έγγραφα των δύο γυναικών γερμανικής υπηκοότητας. Η μία εκ των δύο φυλακισμένων γυναικών βρήκε ευκαιρία χθες το βράδυ, βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Οι αρχές έφτασαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον φερόμενο μαστροπό.

 1,006 total views,  2 views today

.