Ασελγούσε σε 5χρονο κοριτσάκι το κτήνος των στάβλων – Τι λένε οι νεότερες πληροφορίες για τον Πακιστανό στον άνευ άδειας λειτουργίας Ιππικό Όμιλο

 Ασελγούσε σε 5χρονο κοριτσάκι το κτήνος των στάβλων – Τι λένε οι νεότερες πληροφορίες για τον Πακιστανό στον άνευ άδειας λειτουργίας Ιππικό Όμιλο

ππικός όμιλος άνευ αδείας λειτουργίας αποκαλύφθηκε στο Κορωπί, μετά τη δράση 20χρονου σταυλίτη Πακιστανού, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 5χρονου κοριτσιού το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 20χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε, ξεμονάχιασε την πεντάχρονη και προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της. Όταν επέστρεψε η ανήλικη είπε στην μητέρα του πως την πήρε κάποιος, της κατέβασε τα εσώρουχα και την ακουμπούσε με… κάτι. Οι γονείς αμέσως ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι λίγο αργότερα συνέλαβαν τον 20χρονο ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

O ιατροδικαστής που εξέτασε το μικρό κορίτσι δεν εντόπισε ίχνη βιασμού αλλά γενετήσιες πράξεις και ασέλγεια. Σημειώνεται ότι ο 20χρονος βρισκόταν στη χώρα μας έχοντας υποβάλλει αίτημα για διεθνή προστασία. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ιππικός όμιλος δεν είχε άδεια λειτουργίας και ενημερώθηκαν σχετικά οι αρμόδιες αρχές.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να πείσει την μητέρα της ανήλικης για να μη καταφύγει στην αστυνομία, δίνοντάς της την υπόσχεση πως θα «απολύσει» τον Πακιστανό επίδοξο βιαστή.

 402 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email