Άγριες Μέλισσες spoiler: Παντρεύονται Μιλτιάδης και Βιολέτα στο Διαφάνι

 Άγριες Μέλισσες spoiler: Παντρεύονται Μιλτιάδης και Βιολέτα στο Διαφάνι
Happy end για Μιλτιάδη και Βιολέτα στις «Άγριες Μέλισσες»

Tελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τη Δρόσω να αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη της, από τον Τάκη που ισχυρίζεται ότι την αγαπάει και θέλει να την κερδίσει ξανά. Ο ;Τάκης αποκαλύπτει στους Σεβαστούς ότι η Δρόσω είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα «το σκάει με τον μικρό Σέργιο» και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας, ενώ μια άφιξη στο Διαφάνι «απειλεί» να φανερώσει το μυστικό της Βιολέτας. Ο Τάκης, όμως, δεν θα έχει καλό τέλος, ενώ θα μαθευτεί και η ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα.

Σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής «Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα το ζευγάρι Μιλτιάδης Βιολέτα που έχει περάσει μέσα από τόσες δυσκολίες θα έχει καλό τέλος. Θα παντρευτούν. H Θεοφανία Παπαθωμά (Βιολέτα) είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και το τέλος τους. «Η Βιολέτα είναι ένας καλός και τίμιος άνθρωπος που τους βοηθάει όλους. Ο Μιλτιάδης έχει ένα πρόβλημα, αλλά εγώ τον κουράρω πολύ καλά, οπότε θα τον συνεφέρω. Η Βιολέτα τον αγαπάει πάρα πολύ και η αγάπη θεραπεύει τα πάντα. Θα περάσουμε μία φάση χωρισμού, αλλά είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά».

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/1)

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση, αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με το γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν το φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως… επικίνδυνες μεθόδους. Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης από το Διαφάνι αλλά κι από τις Άγριες Μέλισσες.

 128 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email