Κόλαφος η Νίκη Παλληκαράκη: «Η Μαρινέλλα μου έδωσε μια κλωτσιά…»

Κόλαφος η Νίκη Παλληκαράκη: «Η Μαρινέλλα μου έδωσε μια κλωτσιά…»

Πριν χρόνια μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, η Νίκη Παλληκαράκη αποκάλυψε τη δύσκολη στιγμή στην οποία βρέθηκε επί σκηνής, όταν έπαθε «σεντόνι» και χρειάστηκε να την κλωτσήσει η Μαρινέλλα για να την συνεφέρει.

«Ήμασταν στο Ηρώδειο σε μια παράσταση του Τσακίρη, τα Γυναικών Πάθη, που πρωταγωνίστρια ήταν η Μαρινέλλα. Έπρεπε να τρέξω να πέσω στα πόδια της, να σηκώσω το κεφάλι μου να την κοιτάξω και να της πω μια ατάκα. Σηκώνοντας το κεφάλι βλέπω τον Παρθενώνα με μια απίστευτη πανσέληνο… το απόλυτο σεντόνι. Την κοίταζα και άρχισαν να τρέχουν τα μάτια μου γιατί δεν ήξερα τι να πω κι ευτυχώς για την Μαρινέλλα που είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με κλώτσησε, μου έκανε με τα μάτια «φύγε» και συνεχίσαμε», είπε η Νίκη Παλληκαράκη.

«Η Δικαίωση του Mega έμεινε απλήρωτη, δεν δικαιώθηκα. Καλλιτεχνικά ναι, οικονομικά όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νίκη Παλληκαράκη.

 Νίκη Παλληκαράκη Μαρινέλλα

Καμία σχέση με το τραγούδι: Αυτή τη δουλειά κάνει η μοναχοκόρη της Μαρινέλλας!

Η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη μεγάλωσε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και είχαν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση.

Η Μαρινέλλα πριν παντρευτεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο διατηρούσε για τέσσερα χρόνια δεσμό με τον ιππέα και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη. Με τον διακεκριμένο αθλητή, η τραγουδίστρια απέκτησε την μοναχοκόρη της, Τζωρτίνα. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρά την επιθυμία του Φρέντυ Σερπιέρη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής.

μοναχοκόρη της Μαρινέλλας

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει σε συνέντευξη της πως «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

 

Όταν το ζευγάρι χώρισε, η Μαρινέλλα γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο κι όπως αποδείχτηκε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι. Μάλιστα, η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών και έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 όπου τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη κρατάει ένα πολύ χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τα media. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά τον 18χρονο Δημήτρη και την 13χρονη Μελίνα. όπως έχει δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της στην «Κ» η εγγονή της έχει καλλιτεχνική φλέβα. «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

 964 total views,  2 views today

.