Αποκάλυψη σοκ Κρατερού Κατσούλη για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν ήμασταν…»

Αποκάλυψη σοκ Κρατερού Κατσούλη για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν ήμασταν…»

Μετά την αποθέωση που είδε στο Dancing with the stars, συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιο του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε επίσης: «Στην αρχή φανταστήκαμε ότι…» – Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

«Θα έφευγα έτσι κι αλλιώς από τους Κου Κου. Το είχα πει αυτό το πράγμα, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν πια ήρθε η επιβεβαίωση ότι ξεκινάει η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, ήταν για μένα πάρα πολύ σημαντικό να μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ταινίας.

Τον τελευταίο καιρό, από τότε που ανακοινώσαμε την απόφασή μας, έχουν προκύψει διάφορα δημοσιεύματα που λένε για φοβερούς τσακωμούς, για φοβερές εντάσεις. Ότι έχει να κάνει με τα προσωπικά μας, είναι προσωπικά μας. Το πώς θα τα λύσουμε και τι θα κάνουμε, είναι δικό μας θέμα», είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Κατσούλη για το διαζύγιο από την Καραβάτου

ζύγιο από την Καραβάτου

 

κατσουλησ-καραβατου-16-8

 

«Οι άνθρωποι που μας ξέρουν χρόνια είχαν καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει, ότι δεν ήμασταν όπως ήμασταν. Αλλά αυτό έχει να κάνει με την προσωπική μας ζωή και δεν υπήρχε λόγος να αφορά κανέναν άλλον. Η σχέση μας είναι μια χαρά. Είναι όπως είχαμε πει και στα παιδιά μας, ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και αυτό συνέβη», εξομολογήθηκε.

Η νέα γυναίκα που του χρεώνει δημοσίευμα 4 μήνες μετά το διαζύγιό του με την Καραβάτου

Σούσουρο επικρατεί με τον Κρατερό Κατσούλη το τελευταίο διάστημα, καθώς οι φήμες «φουντώνουν» για την ύπαρξη νέας γυναίκας στη ζωή του, με τέσσερις μήνες να έχουν περάσει από το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Το πρώην ζευγάρι έχει πια προχωρήσει στη ζωή του, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να βρίσκεται στα καλύτερά του επαγγελματικά, τόσο με την ύπαρξη του πολυχώρου Modus Vivendi όσο και με τις παραγωγές, που ετοιμάζονται, με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» να έχει κάνει επίσημη πρεμιέρα στον κινηματογράφο.

 1,112 total views,  2 views today

.