Γενναιότητα, τόλμη και χάρη που καταδεικνύουν αδαμάντινο χαρακτήρα επέδειξε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού απολογήθηκε στην τελευταία προπόνηση ενώπιον των συμπαικτών του για τη στάση που κράτησε

και πλέον το σοβαρό «εσωτερικό» θέμα που δημιουργήθηκε, θεωρείται λήξαν ενόψει των κρίσιμων και συνεχόμενων αναμετρήσεων που περιμένουν την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Κώστας Φορτούνης:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους. Ό,τι έγινε ήταν ένα λάθος. Ως αρχηγός, είτε παίζω είτε δεν παίζω, θέλω να κερδίζουμε παντού. Και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για ό,τι κάναμε με τον ΠΑΟΚ και την Άρσεναλ. Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Για εμένα ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα. Και αυτό αφορά πρώτο εμένα, ως αρχηγό. Κανείς μας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Με πρώτο εμένα. Θέλω να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε και να πάμε παρακάτω. Να παλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για το καλό της ομάδας. Και πάλι ζητώ συγνώμη», ήταν τα λόγια του διεθνούς μεσοεπιθετικού που χειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν στα αποδυτήρια εκείνη τη στιγμή, όπως και κανένας από τους συνεργάτες του. Οι δύο άνδρες τα είπαν λίγο αργότερα για αρκετή ώρα και είναι προφανές ότι ο Φορτούνης έχει δείξει μεταμέλεια, ενώ και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να «χάσει» έναν τόσο σημαντικό παίκτη.

 1,027 total views,  2 views today

.