Αποκάλυψη από Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη: Μετά από 4 χρόνια γάμου επιτέλους είπαν την αλήθεια

Αποκάλυψη από Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη: Μετά από 4 χρόνια γάμου επιτέλους είπαν την αλήθεια

Μίλησαν για το θέμα που τους απασχολεί όλο αυτό τον καιρό

Σε μια αποκάλυψη σχετικά με το γάμο τους προχώρησαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, που ζουν τέσσερα ευτυχισμένα χρόνια… επίσημης κοινής πορείας, μαζί με τα προηγούμενα, έχοντας μαζί τέσσερα παιδιά.

Σίγουρα όλοι θα έχετε παρατηρήσει ότι τα ονόματα των παιδιών του Σάκη Ρουβά ξεκινάνε από το γράμμα άλφα. Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη έχουν τέσσερα παιδιά: Την Αναστασία (1ο ετών), τον Αλέξανδρο (7 ετών), την Αριάδνη (6 ετών) και τον μικρούλη Απόλλωνα (2 ετών).

Εάν συμπεριλάβετε μάλιστα στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι.

Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτήν την επιλογή;

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη για τα ονόματα των παιδιών

Ο λόγος που όλοι στην οικογένεια Ρουβά… αρχίζουν από «Α»

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής, που εκτός των άλλων σημειώνει και σπουδαία τηλεοπτική επιτυχία.

 1,854 total views,  2 views today

.

Απάντηση