27 Μαΐου, 2024

Μαρία Αντωνά – «Άδειασε» τον Σοϊλέδη «Ήσουν μικρός σε όλα, …»

«Κόλαφος» η παρουσιάστρια κατά του πρώην συντρόφου της

Σε ένα αδιανόητο ξέσπασμα κατά του Άρη Σοϊλέδη προχώρησε η Μαρία Αντωνά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (2/5).

Η δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής που υπήρξαν ζευγάρι τα τελευταία επτά χρόνια, δεν είναι πλέον μαζί και ο χωρισμός τους, όπως όλα δείχνουν, μόνο βελούδινος δεν ήταν. Όλα αυτά τα χρόνια η Μαρία Αντωνά ήταν δίπλα στον Άρη Σοϊλέδη σε κάθε δύσκολη στιγμή του, κάτι που και ο ίδιος είχε παραδεχθεί πολλές φορές δημόσια, ωστόσο, τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται ότι άλλαξαν όταν η Μαρία Αντωνά αποφάσισε να πάρει μέρος στο Survivor.

Oι φήμες θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να προχώρησε τη ζωή του όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, γι’ αυτό και λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, αντί να συνεχίσουν τις προετοιμασίες του γάμου τους, αποφάσισαν να χωρίσουν. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με τη φημολογούμενη νέα του σύντροφο.

Ο ίδιος αποφάσισε να τοποθετηθεί σήμερα για πρώτη φορά πάνω στο θέμα ζητώντας να σταματήσουν να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, ενώ λίγη ώρα μετά, η Μαρία Αντωνά, προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα μέσα από τον δικό της λογαριασμό.

To story όλο νόημα της Μαρίας Αντωνά

«Άδειασε» τον Σοϊλέδη με 4 λέξεις η Μαρία Αντωνά - «Ήσουν μικρός σε όλα, τώρα...»

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Reduce bounce rates