27 Μαΐου, 2024

«Βουίζει» η Βρετανία, στο πόδι το Παλάτι: Αυτός είναι ο κρυφός γιος του βασιλιά Καρόλου, το απέδειξε

Νέος «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Παλάτι ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι ο μυστικός γιος του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος προσπάθησε να αποδείξει τη συγγένειά του.

Ο γεννημένος στη Βρετανία Simon Charles Dorante-Day ζει τώρα στην Αυστραλία και πιστεύει ότι είναι νόθος γιος του Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα.

Ο κ. Dorante-Day ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι η θετή μητέρα του, η οποία εργαζόταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ, του είπε ότι ήταν ο γιος του Καρόλου και της Καμίλα στο νεκροκρέβατό της. Υιοθετήθηκε όταν ήταν περίπου οκτώ μηνών το 1966 στο Πόρτσμουθ – ο Κάρολος θα ήταν 17 και η Καμίλα 18 εκείνη την εποχή.

Ο κ. Dorante-Day φυσικά δεν έχει λάβει κανένα νέο από την βασιλική οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας υποβάλει επανειλημμένα αιτήματα για τεστ DNA. Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να προσπαθεί να αποδείξει τη βασιλική του κληρονομιά.

Ο κ. Dorante-Day έχει περισσότερους από 27.000 ακόλουθους στο Facebook, πολλοί από τους οποίους πιστεύουν ότι είναι το νόθο παιδί του βασιλιά και της βασίλισσας. Ένα άτομο σχολίασε σε αυτήν την πρόσφατη ανάρτηση: «Σίγουρα τόση ομοιότητα με τον βασιλιά και τη βασίλισσα. Τις προάλλες είδα μερικές πρόσφατες φωτογραφίες/πλάνα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και η ομοιότητα με εσάς είναι απίστευτη».

Reduce bounce rates