18 Μαΐου, 2024

Ελένη Κολτζή: Ποια η γυναίκα μυστήριο που παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Γάμος έκπληξη

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η σύντροφός ετοιμάζονται να παντρευτούν, όπως μαρτυρά η αναγγελία του γάμου τους.

Ο 54χρονος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, που σύμφωνα με την αναγγελία, ονομάζεται Ελένη Κολτζή.

Για τη μέλλουσα σύζυγο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, Ελένη Κολτζή οι μόνες πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την αναγγελία, είναι ότι έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθίας και ζει μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου ζει και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η αναγγελία του γάμου τους

Μέχρι ώρας, ο γιος των δύο αστέρων του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, δεν έχει προβεί σε καμία σχετική δήλωση, ούτε ανάρτηση σχετικά με τον επικείμενο γάμο του.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει να κάνει κάποια δημόσια δήλωση ή τηλεοπτική εμφάνιση, σχεδόν έναν χρόνο. Η τελευταία του εμφάνιση τηλεοπτικά, ήταν στο «J2US» όπου διαγωνιζόταν με την Ειρήνη Μερκούρη.

Η εεισοδιακή αποχώρηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ από το J2US

Δείτε την αποχώρηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Ειρήνης Μερκούρη:

ηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ και της Ειρήνης Μερκούρη:

J2US: Το ζευγάρι που αποχώρησε από το 15o live

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την τραγουδίστρια, η οποία ευχαρίστησε μόνη της τους κριτές και τον Νίκο Κοκλώνη.

«Θα ήθελα να πω τόσα πολλά, αλλά υπάρχει η Super Κατερίνα να πει τα υπόλοιπα… Δεν λέω άλλα.

Αυτή ήταν η ψηφοφορία, αυτό διαλέξατε. Ειρήνη μου, εμείς οι δύο έχουμε μέλλον», είπε ο παρουσιαστής χαρακτηριστικά.

Στον ημιτελικό θα δούμε τα τελευταία έξι ζευγάρια να διαγωνίζονται για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε γνωστό το πότε θα μεταδοθεί το επόμενο live του J2US που θα είναι ο ημιτελικός του σόου.

Όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές, ο ημιτελικός του μουσικού σόου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου, καθώς δεν θα έχει J2US την παραμονή των εκλογών, δηλαδή στις 24 Ιουνίου.

J2US: Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ειρήνη Μερκούρη | «Δεν θα με ξεχάσεις»
J2US: Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ειρήνη Μερκούρη | «She is a maniac»

Στο twitter πολλά ήταν τα σχόλια για την κατάσταση του Γιάννη Παπαμιχαήλ και τα απαράδεκτα σχόλια της κριτικής επιτροπής και του Νίκου Κοκλώνη που δεν τον προστάτευσαν:

O Γιάννης έχει περάσει πολλά γιατί δυστυχώς όσοι έχουν διάσημους γονείς δεν σημαίνει ότι έχουν απαραίτητα και καλούς γονείς…Ατυχεστατη η επιλογή του Κοκλώνη να τον προσθέσει στο #j2us . Δεν τον βοηθάς έτσι Νίκο…

Reduce bounce rates