2 Μαΐου, 2024

Έτοιμος για την επόμενη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός – Τι έπεται

Έτοιμος για την επόμενη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός – Τι έπεται

«Τρέχει» μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός, καθώς έχει αργήσει σχετικά με τον αρχικό προγραμματισμό του και τα όσα είχαν δημοσίως λεχθεί.

Ο μεγάλος στόχος του για τη θέση του επιτελικού χαφ τις τελευταίες μέρες ήταν ο Φίλιπ Τζούρισιτς. Δεν αποτέλεσε την πρώτη επιλογή από την αρχή, αλλά ήταν η πιο εφικτή. Γι’ αυτό και έκλεισε.

Από τη Σαμπντόρια αποχώρησε με το που υποβιβάστηκε. Υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του που τον άφηνε ελεύθερο. Έκανε χρήση αυτού μόλις έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους» και τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Εντός της εβδομάδας ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρει καλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και γι’ αυτό τον αποκτά. Είχε μία γεμάτη σεζόν στη Serie A και συνολικά σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου έχει παίξει 163 παιχνίδια. Επίσης, έχει παραστάσεις από Bundesliga, Premier League και όχι μόνο!

Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» υπάρχουν και άλλα σημαντικά κενά. Τα επόμενα που πρέπει να καλυφθούν είναι αυτά στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή. Μόλις δύο στόπερ πρώτης γραμμής έχει ο Παναθηναϊκός συν τον Σιδερά, ενώ η αποχώρηση του Κουρμπέλη τον έχει αναγκάσει να ψάξει και για έναν χαφ.

Στις μέρες που απομένουν μέχρι την αναχώρηση για την Αυστρία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν άλλες δύο μεταγραφές. Το βάρος έχει πέσει κυρίως στον κεντρικό αμυντικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εάν προκύψει κάτι άλλο, θα μείνει πίσω. Στη συνέχεια θα αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ και ίσως γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμη για να γεμίσει το ρόστερ. Φυσικά όποιος αποχωρήσει, είναι πιθανό να αντικατασταθεί.