29 Μαΐου, 2024

Παραλήρημα από τη Βέφα Αλεξιάδου: Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης; Υπάρχει κανένας λόγος;

“Να καθίσει εκεί που είναι, στα αυγά του. Δεν είναι οικογένεια και θέλει να υιοθετήσει και παιδί;” είπε η Βέφα Αλεξιάδου.

Η Βέφα Αλεξιάδου έδωσε συνέντευξη στο Fay’s Time και στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για την υποψηφιότητά της για τις ευρωεκλογές και επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Βέφα Αλεξιάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν μου έλεγαν να μπω στην κανονική Βουλή, δεν θα δεχόμουν ποτέ. Μέσα στη Βουλή τη δική μας δεν μετράει πολύ ο λόγος μας και θέλω να πω την αντίρρηση μου.

Όπως την είπα και τώρα σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Δεν πρέπει να έχει λόγο και ο πολίτης; Όχι ο συνηθισμένος πολίτης, ο οποιοσδήποτε, η Βέφα Αλεξιάδου που είναι τόσα χρόνια».

«Ο Χριστός είπε “και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν”, γεννιέται ένα παιδί και αυτή είναι η μόνη οικογένεια που υπάρχει. Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια!

Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης; Υπάρχει κανένας λόγος; Να καθίσει εκεί που είναι, στα αυγά του. Δεν είναι οικογένεια και θέλει να υιοθετήσει και παιδί; Όχι, αγάπη μου γλυκιά!

Δεν μου πέφτει λόγος να κρίνω τη ζωή του, να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι γάμο. Είναι κοροϊδία».

«Πιστεύω στον Θεό και να μην αμφιβάλλετε καθόλου ότι υπάρχει Θεός. Αυτό το σύμπαν που μας περιβάλλει, το οποίο μας χάρισε, δεν είναι άδειο.

Μας έδωσε τροφή, η θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια, πουλάκια στον ουρανό μπορούμε να κυνηγήσουμε και να φάμε, ζώα να σφάξουμε και να φάμε» πρόσθεσε, ακόμα, η Βέφα Αλεξιάδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

 

Reduce bounce rates