2 Μαΐου, 2024

Σπιταρόνα από τις λίγες: Το «παλάτι» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Ψυχικό – Το αστρονομικό ποσό που κοστίζει

Σπιταρόνα από τις λίγες: Το «παλάτι» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Ψυχικό – Το αστρονομικό ποσό που κοστίζει

Θα μετακομίσει με την οικογένειά του

Μια σπιταρόνα από τις λίγες αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Ψυχικό. Το αστρονομικό ποσό που κοστίζει το φουτουριστικό «παλάτι».

Συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς αγόρασε μια κατοικία στο Ψυχικό, αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο δικτύου E-real Estates, Θεμιστοκλή Μπάκα, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε την υπερπολυτελή κατοικία στο Ψυχικό, όπου θα μετακομίσει με την οικογένειά του.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση.

Στο σπίτι θα μένει φυσικά τον περισσότερο καιρό η μητέρα του «Greek Freak», Βερόνικα, καθώς ο 27χρονος φόργουορντ μένει στο Μιλγουόκι, ενώ τα έξτρα της οικίας ξεπερνούν κάθε φαντασία καθώς όλα είναι «έξυπνα» και χειρίζονται από το κινητό!

Συγκινεί ο Γιάννης Αντετοκούμπο: «Στην Ελλάδα δεν μπορούσα να αγοράσω παπούτσια, τώρα μου τα κάνουν δώρο!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα παιδικά του χρόνια τα έζησε στην Ελλάδα φτωχικά χωρίς ανέσεις. Φορούσε τα παπούτσια του εναλλάξ με τον αδερφό του γιατί δεν είχαν άλλο ζευγάρι. Έπαιζε και εκείνος μπάσκετ και ήθελαν να πηγαίνουν και οι 2 σε αγώνες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδερφός του, Θανάσης, μοιράζονταν τα ίδια παπούτσια

Όπως υπογράμμισε ο μπασκετμπολίστας «όταν ήμουν στην Ελλάδα δεν μπορούσα να αγοράσω παπούτσια. Σκεφτόμουν ότι αν γίνω παίκτης του ΝΒΑ θα αγοράσω όσα περισσότερα μπορώ. Είναι τρελό ότι αυτά δεν τα αγόρασα ποτέ. Μου τα έκαναν δώρο. Δεν έχω φορέσει σχεδόν ούτε τα μισά απ’ αυτά».

Η φτωχική ζωή στην Ελλάδα ως παιδί

Στο βιβλίο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», της βραβευμένης ρεπόρτερ και αρθρογράφου Μίριν Φέιντερ (εκδ. Διόπτρα), αναφέρεται:

«Γιάννης και Θανάσης σπάνια συνυπήρχαν στο παρκέ, αφού είχαν ένα ζευγάρι παπούτσια. Η μόνη λύση ήταν να τα φορούν εναλλάξ. Ο κουμπαράς της οικογένειας δεν άντεχε τέτοιες πολυτέλειες. Αναγκαστικά, ο Γιάννης φορούσε διπλές κάλτσες για να χωρέσει τα πόδια του στα νούμερο 45 παπούτσια του Θανάση.

Και στη συνέχεια του τα έδινε για το δικό του παιχνίδι… Οι αγώνες τους, διεξάγονταν τα βράδια της Τρίτης, ο ένας μετά τον άλλον. Τα παπούτσια άρχισαν να διαλύονται. Οι σόλες κόντευαν να ξεκολλήσουν, αλλά τα δύο αδέρφια δεν νοιάζονταν. Με τα κορδόνια σφιχτοδεμένα, το πρόβλημα λυνόταν και τα παπούτσια άντεχαν».

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ένας άνθρωπος που μας συγκινεί καθημερινά με τις αξίες του. Ποτέ δεν ξεχνά από που ξεκίνησε και είναι ευγνώμων για όλα.