18 Μαΐου, 2024

Τρυφερή γιαγιά η Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη εγγονή της – «Με έκανες πολύ ευτυχισμένη!»

Τρυφερή γιαγιά η Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη εγγονή της – «Με έκανες πολύ ευτυχισμένη!»

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας…»

Από Κυριάκος Μελλίδης

Μια ευτυχισμένη γιαγιά έγινε η Άντζελα Δημητρίου, καθώς το πρωί της Τρίτης 1/8 η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η οικογένεια διανύει τις πρώτες ώρες με το νεογέννητο κοριτσάκι της, ενώ τα επόμενα 24ωρα η Όλγα Κιουρτσάκη θα πάρει εξιτήριο επιστρέφοντας σπίτι για τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Άντζελα Δημητρίου έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τον ερχομό της εγγονής της, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

«Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου! Αγγελούδι μας καλώς ήρθες, @olga.d.k_ με έκανες πολύ ευτυχισμένη! Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μας @doctor_kalogirou_official για την αμέριστη φροντίδα τους για τον ερχομό της μικρής μας» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

 

Ήταν άσημος και τον έκανε… φίρμα: Ο πασίγνωστος τραγουδιστής που είχε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου δε μέτρησε λίγες σχέσεις στη ζωή της, με την ίδια να… μπλέκει και με άτομα του συναφιού της, όπως είχε συμβεί με τραγουδιστή, που έκανε αποκαλύψεις για την κοινή τους πορεία.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο της ζωής του, όπου είχε σχέση με την Άντζελα Δημητρίου.

«Το ειδύλλιο με την Άντζελα σε έκανε θέμα στα περιοδικά. Πώς το διαχειρίστηκες;», τον ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Έχασα τη μπάλα τελείως. Εγώ ήμουν ένας παρθένος οργανισμός σε όλη αυτή την κατάσταση, δεν ήξερα αν θα πάω εκεί να φάω και θα μας την έχουν στημένη φωτογράφοι και ξαφνικά να δω τη φάτσα μου στο περιοδικό και να γράφουν και διάφορα. Στην αρχή είχε πλάκα, αλλά μετά χάνεις τον έλεγχο και αρχίζει ο κόσμος και λέει “ο Νεκτάριος Σφυράκης που εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις για να κάνει γνωστό το όνομά του”. Αλλά δεν με επηρέασε καθόλου!», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Reduce bounce rates