20 Ιουνίου, 2024

Σάββας Γκέντσογλου: Υπήρξε φλερτ μέσα στο Survivor, προς εμένα, αλλά τελείωσε

“Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή” παραδέχθηκε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Τόσο για την εμπειρία που βίωσε τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο όσο και το άγνωστο φλερτ που δέχθηκε από συμπαίκτριά του στο Survivor μίλησε ο Σάββας Γκέντσογλου την Παρασκευής που συνάντησε την Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

«Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά από ένα σημείο και μετά, όταν τραυματίστηκα, δεν έβρισκα καμία ικανοποίηση όσο καλά και να περνούσα με τα παιδιά.

Συνήθως τα αγωνίσματα είναι και μια διέξοδος, οπότε εγώ δεν είχα τίποτα. Νομίζω θα ξαναπήγαινα στο παιχνίδι, είναι ωραία εμπειρία» δήλωσε αρχικά ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Περίμενα να χαρεί ο γιος μου με την επιστροφή μου αλλά δεν χάρηκε, γιατί ήθελε να καθίσω κι άλλο στο παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ που τον έκανα υπερήφανο, γιατί με είδε και με χάρηκε.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω από όλο αυτό το παιχνίδι είναι ότι ο γιος μου είναι χαρούμενος για τον μπαμπά του».

«Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια κόρη, αλλά πρέπει πρώτα να βρω γυναίκα.

Υπήρξε φλερτ μέσα στο παιχνίδι, αλλά τελείωσε. Γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ, γιατί γνώριζα ότι βλέπει ο γιος μου, οπότε δεν θα ήθελα να παρουσιαστεί κάτι και να το δει.

Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί κάτι όταν τελειώσει το παιχνίδι» πρόσθεσε, ακόμα, Σάββας Γκέντσογλου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Reduce bounce rates