27 Μαΐου, 2024

Ούτε ενέσεις, ούτε επεμβάσεις: Τι είναι το Frotox που κάνει η Καλομοίρα και μοιάζει με 25αρα

Τι είναι το frotox που κάνει στο σπίτι της η Καλομοίρα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καλομοίρα την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσω του FaneStory εδώ και αρκετά χρόνια έχει μετακομίσει μαζί με τον σύζυγό της και επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη στην Αμερική. Φροντίζει όμως να επισκέπτεται αρκετά συχνά την χώρα μας και μέσω των social media μοιράζεται μαζί μας τις εμφανίσεις της.

Η Καλομοίρα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με την οικογένειά της, αλλά και μυστικά ομορφιάς της

Τη βλέπεις και λες ότι είναι 25άρα – κι όμως είναι 39 plus. Υπάρχει, λοιπόν, ένα μυστικό που την βοηθά να διατηρεί τη νεότητά της και το αποκάλυψε η ίδια η Καλομοίρα με μια ανάρτηση που έκανε στα social media.

Η self care συμβουλή της Καλομοίρας

Η τραγουδίστρια είναι μία νέα μαμά που συχνά-πυκνά μοιράζεται την καθημερινότητά της στα social media. Αυτή τη φορά η self care συμβουλή της Καλομοίρας αφορά ένα υγιεινό γεύμα και ένα trend που πρωταγωνιστεί στο TikTok.

e συμβουλή της Καλομοίρας αφορά ένα υγιεινό γεύμα και ένα trend που πρωταγωνιστεί στο TikTok.

Όσο η Καλομοίρα έφτιαχνε ένα υγιεινό γεύμα, φόραγε μία μάσκα κρυοθεραπείας

Η περιποίηση της επιδερμίδας είναι trend topic για τις περισσότερες γυναίκες. Στο πλαίσιο της ανόδου της κατηγορία του skin care, μέθοδοι που ενισχύουν τη δράση των προϊόντων αποκτούν ιδιαίτερη δυναμική. Μία τέτοια είναι και η κρυοθεραπεία. Για την ακρίβεια αυτή είναι και η self care συμβουλή της Καλομοίρας.

Σε πρόσφατο story της εντοπίσαμε ότι όσο έφτιαχνε ένα υγιεινό γεύμα, φόραγε μία μάσκα κρυοθεραπείας. Η εφαρμογή παγωμένων tool στο πρόσωπο είναι πολύ δημοφιλής και στους celebrity. Όχι άδικα!

Τι είναι το frotox που έκανε η Καλομοίρα

Η κρυοθεραπεία ή αλλιώς frotox συμβάλλει στη συστολή των μυών & των αγγείων του προσώπου. Παράλληλα, ενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου & της ελαστίνης και ενισχύει τη μεταφορά του οξυγόνου στον οργανισμό. Εκεί βασίζεται η κρυοθεραπεία ή αλλιώς η χρήση «παγωμένων» προϊόντων περιποίησης. Τα αποτελέσματα της κρυοθεραπείας είναι άμεσα ορατά. Η κρυοθεραπεία ενισχύει και αυξάνει συνολικά την ικανότητα του δέρματος να ανανεώνεται και να αναγεννιέται. Εκεί οφείλεται και η πιο απαλή όψη του δέρματος, η τόνωση και η σφριγηλότητά του. Ακόμη, τα αποτελέσματά του είναι άμεσα και ορατά, συσφίγγει & τονώνει το δέρμα, μειώνει την ερυθρότητα & τις φλεγμονές. Τέλος είναι ιδανική λύση για τους μαύρους κύκλους, οι οποίοι μειώνονται χάρη στη συστολή των αιμοφόρων αγγείων που προκαλεί η κρυοθεραπεία. Αρκούν μόνο λίγα λεπτά.

 

Ούτε ενέσεις, ούτε επεμβάσεις: Τι είναι το Frotox που κάνει η Καλομοίρα και μοιάζει με 25αρα
Reduce bounce rates