29 Μαΐου, 2024

Δεν το κρύβει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»

«Δεν ήταν μόνο για εμένα αυτό το πράγμα…»

Καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε εφ’ όλης της ύλης με τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χρόνο που περνάει, στην πολιτική του θητεία, αλλά και τις επιλογές που μετάνιωσε.

«Στους άνδρες είναι άλλα αυτά που θέλουν να περνάνε προς τα έξω, όχι τόσο η εμφάνιση. Θέλουν να περνάει ο χαρακτήρας τους, ότι τα καταφέρνουν στη δουλειά, το status. Στερεότυπο ναι ή όχι, αυτό συμβαίνει με τον άνδρα.

Δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση, τον ενδιαφέρει το status, η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, αν έχει “ίσκιο” που έλεγαν οι παππούδες. Αυτό είναι που τον κάνει να χαίρεται και να λέει στον εαυτό του “Οκ, καλά πάμε”», δήλωσε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε διαφορετικό σημείο της κουβέντας ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στον συνονόματο παππού του, για τον οποίο δήλωσε: «Ήταν ο άνθρωπος που αναλάμβανε όλες τις ευθύνες. Δεν βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, επειδή κάποιοι έλεγαν ότι έπαιζα στην τηλεόραση. Βεβαίως ισχύει κι αυτό, αλλά δεν βγήκα γι’ αυτό, αλλά γιατί ήμουν εγγονός του Αποστόλη Γκλέτσου.

Πήγα εκεί αριστερός από το ΚΚΕ, οι τρεις δήμοι δεξιοί, με λίγο ΠΑΣΟΚ, αλλά ήμουν ο εγγονός του Αποστόλη Γκλέτσου και με εμπιστεύτηκαν. Δεν έχασα ποτέ. Για να φύγω δύο τετραετίες με 68% νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Και για να πάρω δύο φορές την Περιφέρεια νομίζω κάτι λέει αυτό».

Reduce bounce rates