26 Απριλίου, 2024

Τραγικές ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη: «Έχει χάσει 27 κιλά» – Κατάσταση υγείας

Τραγικές ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη: «Έχει χάσει 27 κιλά» – Κατάσταση υγείας

Ποιες οι εξελίξεις στην υγεία του Βασίλη Λεβέντη;

Βγήκε από την εντατική την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, και ζυγίζει 27 κιλά λιγότερο ύστερα από 45 μέρες διασωληνωμένος στην εντατική του «Ευαγγελισμού» δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.

Έχει μεταφερθεί πλέον σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου και, όπως πληροφορεί ο αδερφός του, ο οργανισμός του είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος. «Έχει χάσει 27 κιλά», σημειώνει.

Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε καλό επίπεδο επικοινωνίας.

Ο Βασίλης Λεβέντης εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από περίπου δύο μήνες και εισήχθη στον «Ευαγγελισμό» στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου είχε αποσωληνωθεί στις 27, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποσωληνώθηκε. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, αλλά ο οργανισμός του είναι αρκετά αποδυναμωμένος λόγω της μακράς νοσηλείας του.