27 Απριλίου, 2024

Τα «γυρνάει» ο Αχιλλέας Μπέος: Η ευχή που έδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη μετά το γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Τα «γυρνάει» ο Αχιλλέας Μπέος: Η ευχή που έδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη μετά το γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Η ευχή του δήμαρχου Βόλου για το ζευγάρι

Μετά τα πυρά που έριξε εναντίον του ο Αχιλλέας Μπέος τα «γυρνάει» και στέλνει την ευχή του στον Στέφανο Κασσελάκη για το γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Στη Νότια Αφρική βρέθηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μαζί με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος παραχώρησε συναυλία στους Έλληνες ομογενείς, καθώς και οι δύο έκαναν φιλανθρωπική περιοδεία, μαζεύοντας χρήματα ενώ βρέθηκαν και σε σχολεία.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τον Αχιλλέα Μπέο κατά την επιστροφή του από το ταξίδι του, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί με την κόρη του, Χριστίνα, με τον δήμαρχο Βόλου να εύχεται μεταξύ άλλων και στον Στέφανο Κασσελάκη για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

«Πήγα τέσσερις ημέρες στην Αφρική, φιλοξενούμενος, παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Όλα καλά. Τέσσερις ημέρες έλειψα. Όλα καλά!» είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε «βίον ανθόσπαρτον» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τάιλερ προτείνει το αγαπημένο του βιβλίο για γκέi και μπάi άνδρες – «Ψάχνετε πώς να βελτιώσετε τη ζωή σας;»

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ, πρότεινε το αγαπημένο του βιβλίο για γκέι και bisexual άνδρες. Το βιβλίο περιγράφει το πώς οι ομοφυλόφιλοι άντρες μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους. Ο τίτλος του βιβλίου είναι: «Τα 10 έξυπνα πράματα που μπορούν να κάνουν οι γκέι άνδρες για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους».

«Ψάχνετε ένα καλό βιβλίο για να βελτιώσετε τη ζωή σας; Αυτή είναι μια καλή πρόταση από τον Τάιλερ ΜακμΜπέθ» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο, που ανέβηκε στον λογαριασμό στο TikTok της κλινικής Maze στις ΗΠΑ που ασχολείται με την σεξουαλική δραστηριότητα και την ανδρική γονιμότητα. Όπως εξηγεί ο κ. ΜακΜπέθ πρόκειται για ένα βιβλίο «ευκολοδιάβαστο, καλογραμμένο και πολύ σχετικό».

Δείτε το video