9 Μαΐου, 2024

Κώστας Χατζής: «Τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά»

Κώστας Χατζής: «Τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά»

«Όλοι έπαιρναν 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και η οικογένεια»

Ο Κώστας Χατζής βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (24/10) στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πως τα παιδιά του ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε στα κέντρα που τραγουδούσε και ορισμένα περιστατικά που τον πλήγωσαν και είναι δύσκολο να ειπωθούν στον τηλεοπτικό αέρα.

Όσα ανέφερε ο Κώστας Χατζής για την οικογένεια του

«Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα πω. Ας φέρουμε ένα παράδειγμα, όλοι έπαιρναν 100 και εγώ έπαιρνα 20 και είχα μάνα, πατέρα και η οικογένεια. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα γιατί αυτό βγαίνει ότι είμαι ο καλός άνθρωπος, καλλιτέχνης. Δεν είναι σωστό. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν» ανέφερε ο Κώστας Χατζής.

«Για παράδειγμα εμένα τα παιδιά μου ήταν φυλακή για 4 χρόνια γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, που είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ήρθαν και μου είπαν ότι θα έπαιρνα για 3-4 συναυλίες 40 εκατομμύρια και λέω ούτε ο Frank Sinatra να ήμουν. Πέρασαν 4 μήνες και έγραψαν οι εφημερίδες ότι η απατεωνιά του τάδε υπουργείου έκανε αυτό και οι τραγουδιστές ήταν αυτό. Αν το διάβαζαν αυτό τα παιδιά μου; Το φαντάζεσαι; Γιατί έπεσα και σε δυσμένεια και σου λέει ότι ο πατέρας μου μας έλεγε τόσα…» σχολίασε ο Κώστας Χατζής.

«Μου έλεγαν να μην φανερώνω ότι είμαι τσιγγάνα γιατί δεν φαίνομαι»: Συγκλονιστική εξομολόγηση από την κόρη του Κώστα Χατζή

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Δανιέλα Χατζή, το έκτο παιδί του Κώστα Χατζή από τον δεύτερο γάμο του με την Αντωνία Χατζίδη.

Η 20χρονη ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και φέτος θα βρίσκεται δίπλα στο πλευρό του πατέρα της, όπου θα εμφανίζονται μαζί σε μαγαζί στην Πλάκα.

Σχετικά με το πότε ξεκίνησε να τραγουδάει, η Δανιέλα Χατζή είπε στην εφημερίδα «Οn time»: «Τα τραγούδια που θέλω να λέω δεν είναι ένα συγκεκριμένο είδος, είναι αυτά που όταν τα ακούω, αγγίζουν τα συναισθήματά μου! Οι γονείς μου λένε ότι από μωρό, όταν άκουγα τον πατέρα μου να τραγουδάει, έπιανα την τονικότητα. Μεγαλώνοντας τραγουδούσα συνεχώς μέσα στο σπίτι και από τα δώδεκα χρόνια μου ακολουθούσα τον πατέρα μου σχεδόν σε όλες τις συναυλίες του. Ίσως αυτό να με υποκίνησε να αγαπήσω τόσο πολύ το τραγούδι!».

Για τις ιδιότητες τις οποίες θαυμάζει στον πατέρα της και αν ο ίδιος τη συμβουλεύει, σχολίασε: «Τον τρόπο σκέψης του και την ταπεινότητά του. Μου δίνει συμβουλές πολλές. Μου λέει να μη χάσω την ανθρωπιά μου. Μια άλλη συμβουλή που μου δίνει είναι να μη με υπηρετήσει το τραγούδι, αλλά να υπηρετώ εγώ το τραγούδι».

Δανιέλα Χατζή

Όσον αφορά το γεγονός ότι είναι τσιγγάνα και το αν αυτός ήταν λόγος ποτέ να δεχτεί bullying, η ίδια είπε: «Δεν είναι ότι νιώθω τσιγγάνα… είμαι τσιγγάνα! Και για το γεγονός αυτό έχω υποστεί bullying στο σχολείο – και όχι μόνο! Δέχτηκα επίσης και μετά το σχολείο… Μου έλεγαν να μην φανερώνω ότι είμαι τσιγγάνα, γιατί δεν φαίνομαι. Μου έλεγαν να μην πω στη δουλειά μου ότι είμαι τσιγγάνα, γιατί δε θα προχωρήσω μπροστά στο τραγούδι. Όμως, εγώ είμαι τσιγγάνα, μου αρέσει και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό».

Τέλος, για το ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της, η Δανιέλα Χατζή δήλωσε: «Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και σε μένα έρχονται καταστάσεις που μπορεί να είναι δύσκολες. Όπως, για παράδειγμα, μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα ήταν όταν έμαθα ότι η μητέρα μου πάσχει από μια χρόνια ασθένεια. Δε θέλω όμως να στέκομαι σε αυτές τις στιγμές. Θέλω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά, να είμαι αισιόδοξη!».