5 Μαΐου, 2024

Στο νοσοκομείο η Super Κική – «Μου έβγαλαν κομμάτια…» (photo)

Στο νοσοκομείο η Super Κική – «Μου έβγαλαν κομμάτια…»

H Super Κική νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς έκανε ένα χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσει το λίπος από τη περιοχή των μηρών της.

«Από χθες είμαι νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, βγαίνω σε λίγο, το χω κάνει τεκέ, όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της η γνωστή influencer στο Instagram.

Στο νοσοκομείο η Super Κική - «Μου έβγαλαν κομμάτια...» (photo)

 

«Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης και εγώ, τότε…» – “Βόμβα” από την Super Κική για την influencer που “πιάστηκε” για φοροδιαφυγή

Δηλώσεις “φωτιά” στην εκπομπή Super Κατερίνα, έκανε η Super Κική σχετικά με την influencer που λέγεται πως “πιάστηκε” από την ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή πολλών χιλιάδων ευρώ στην εταιρία που έχει με ρούχα και αξεσουάρ.

Οι δηλώσεις της Super Κική για την φοροδιαφυγή της inflencer

«Είσαι υπερβολικός. Πασίγνωστη influencer δεν υπάρχει θα το ξέραμε. Είμαστε τρεις influencer όλοι κι όλοι στην Ελλάδα, θα το ήξερα πρώτη. Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ», ανέφερε αρχικά.

«Θα τα δίνει λίγα – λίγα, φασούλι το φασούλι. Τι να κάνω τώρα εγώ; Να τα δώσω εγώ στη γυναίκα;», συνέχισε.

«Μπορεί να έχουν πιάσει καμία με 20.000 followers που να έχει πάει σε ριάλιτι μόδας και να λένε “πασίγνωστη”. Αυτό πιστεύω ότι έχει γίνει φαντάζομαι», συμπλήρωσε.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

«Μαθαίνω ότι την τσίμπησαν για φοροδιαφυγή ύψους 270 χιλιάδων ευρώ. Αν σε τσιμπήσουν και σου βάλουν αυτό το πρόστιμο, πάει να πει ότι τα λεφτά που διακινήθηκαν και που εσύ δεν απέδωσες φόρους είναι πάνω από εκατομμύριο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό σχολιάζοντας το συμβάν.

Στην εκπομπή στη συνέχεια διευκρίνισαν πως η φοροδιαφυγή δεν αφορά τις αναρτήσεις της επί πληρωμή αλλά το e-shop της που αφορά γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ.

«Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ…. Μπορεί να βγάζουν τον μήνα 40, 50, 70, 100.000 ευρώ τον μήνα. Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα.

Όταν έχεις μία τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δηλαδή είσαι επιχειρηματίας μεγάλος, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους να σου πουν είσαι στην αρχή. Τώρα με τόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαία που βγάζει η συγκεκριμένη, δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους να της πουν πρέπει να τα κόψουμε όλα…» απόρησε ο Γιώργος Λιάγκας.