5 Μαΐου, 2024

«Είμαι στην τελική ευθεία» – Αγωνία για την υγεία του τράπερ Trannos (photos)

«Είμαι στην τελική ευθεία» – Αγωνία για την υγεία του τράπερ Trannos

«Υπόσχομαι να γυρίσω τεράστιος»

Ο τράπερ Trannos φαίνεται να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο τράπερ χρειάστηκε να ακυρώσει κάποια από τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έδωσε εξηγήσεις γι’ αυτές τις ακυρώσεις, ενώ όπως διευκρίνισε, βρίσκεται στην τελική ευθεία προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο, ο Trannos δεν εξήγησε τι είδους πρόβλημα έχει.

 

«Είμαι στην τελική ευθεία» - Αγωνία για την υγεία του τράπερ Trannos (photos)

 

 

«Είμαι στην τελική ευθεία» - Αγωνία για την υγεία του τράπερ Trannos (photos)

 

«Λυπάμαι που τον τελευταίο καιρό μια έρχομαι και μια δεν έρχομαι στην περιοχή σας. Προσπαθώ να φτιάξω αυτό το πρόβλημα καιρό τώρα και είμαι στην τελική ευθεία. Ευχαριστώ για τη στήριξη και όλη την αγάπη. Υπόσχομαι να γυρίσω τεράστιος» έγραψε στην ανάρτηση.

J2US: Ο Trannos σε μια μοναδική εμφάνιση και το Twitter «τραπάρει» μαζί του – «Δυνατά vibes!»

Στο αποψινό (29/4) live επεισόδιο του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης είxε ετοιμάσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Μέσα σε αυτά ήταν και η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του τράπερ Trannos, στην σκηνή του Alpha.

Ο Trannos που κάνει θραύση στο νεανικό κοινό ανέβηκε στην σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες του.

Η τραπ μουσική έχει πλέον μπει για τα καλά στη μουσική βιομηχανία με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει και πάλι τα μαγικά του για ένα φαντασμαγορικό Σάββατο.

Το Twitter δεν θα μπορούσε να μην hypάρει με τον Tranno και τράπαρε μαζί του με τα σχόλια να είναι διθυραμβικά.