27 Μαΐου, 2024

Ηλίας Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Πρόστυχο να χρησιμοποιείς το MeToo για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια»

NDP photo

Τη δική του εξήγηση για το ξέσπασμά του κατά της Μαίρης Συνατσάκη στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου 27/4 έδωσε ο Ηλίας Ψινάκης μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ σχολίασε και τη στάση που κράτησε ο Ίαν Στρατής.

«Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, είναι πολύ κύριος»

«Δεν είναι θέμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Εγώ το θέμα που είχα ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο coach, ο κύριος Στρατής, ο οποίος είναι υπέροχος, μεγάλος καλλιτέχνης» ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.

Στη συνέχεια, μια από τους δημοσιογράφους τον ρώτησε αν μετάνιωσε για το ξέσπασμά του με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά, «Δεν ξέρω την λέξη μετανιώνω. Γιατί να μετανιώσω; Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, είπε “ψηφίστε μας”, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είναι πολύ κύριος»

«Αυτό που είχε κάνει τότε η κυρία Συνατσάκη, ήταν πρόστυχο. Όχι προς το πρόσωπό μου, εμένα δε με νοιάζει. Άρχισε, ως σταυροφόρος του #Metoo να με λέει βιαστή και άρχισαν όλοι να βρίζουν την κυρία Λιόλιου που επί μια εβδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν στο σπίτι της γιατί την κατηγορούσαν ότι δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου και δεν τον έβαλε στη θέση του. Θεωρώ πρόστυχο να χρησιμοποιείς. για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια, ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο. Δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα» είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

 

Reduce bounce rates