27 Μαΐου, 2024

Μαίρη Συνατσάκη για Ηλία Ψινάκη: «Είναι προφανές ότι αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή»

NDP photo

Απάντηση στον Ηλία Ψινάκη έδωσε το πρωί της Κυριακής 28/4 η Μαίρη Συνατσάκη μετά τα όσα είπε για την ίδια ο γνωστός μάνατζερ κατά τη διάρκεια του J2US, στο οποίο συμμετέχει ο σύντροφός της Ίαν Στρατής.

Μέσα από την ανάρτησή της επιμένει για σεξιστική συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη κατά της Κατερίνας Λιόλιου και τονίζει πως αν ήθελε να πουλήσει τα ρούχα της, όπως εκείνος υποστήριξε, θα επιδίωκε την εύνοιά του, μιας και έχει μεγάλη επιρροή σε θέματα Lifestyle.

«Αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του»

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ.Ψινάκη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του. Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή», ανέφερε στην ανάρτησή της.

Reduce bounce rates