18 Μαΐου, 2024

Στέλιος Διονυσίου: Γιατί εκτάκτως στο νοσοκομείο, η αλήθεια για επίσκεψη Μητσοτάκη. Ποιο το πρόβλημα υγείας

Τι πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Στέλιος Διονυσίου και τον υποχρέωσε να μπει στο νοσοκομείο; Ποια η αλήθεια για το αν τον είχε δει πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος εμφανίζεται μαζί με την Μαρινέλλα και την Μπέττυ Μαγγίρα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Κάποιοι στο twitter έσπευσαν να συσχετίσουν την ασθένεια του Στέλιου Διονυσίου με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας στο κέντρο που τραγουδά.

Όμως έπεσαν έξω, καθώς δεν έλαβαν υπόψη ότι ο Στέλιος Διονυσίου έλειπε τη μέρα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ήταν ήδη άρρωστος.

Για του λόγου το αληθές μάλιστα, η απουσία του γνωστού τραγουδιστή το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν επισκέφθηκε το νυχτερινό μαγαζί και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, προκάλεσε ερωτήματα στους θαυμαστές του, ορισμένοι εκ των οποίων ανησύχησαν.

Το πρόβλημα υγείας του Στέλιου Διονυσίου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ηλία Μαραβέγια στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο, ο Στέλιος Διονυσίου απουσίαζε από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζειται μιας και αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με το στομάχι του.

Γι’ αυτό και οι θεράποντες γιατροί του έκριναν ότι ήταν αναγκαία η νοσηλεία του προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Έτσι, εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με συνέπεια να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του στη μουσική παράσταση.

Μάλιστα, την Παρασκευή, ο Στέλιος Διονυσίου έλειψε και από το Περιβόλι του Ουρανού όπου και συμπράττει σταθερά τα τελευταία χρόνια μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται ο Στέλιος Διονυσίου δήλωσε στην εφημερίδα πως «είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο».

«Την ερχόμενη Τετάρτη θα εμφανιστώ κανονικά στο μαγαζί με τη Μαρινέλλα.

Απλώς, αυτό το τριήμερο δεν θα είμαι ούτε στο Περιβόλι του Ουρανού. Από εβδομάδα πια κι εκεί» συμπλήρωσε ο λαϊκός ερμηνευτής στις δηλώσεις του

Reduce bounce rates