19 Μαΐου, 2024

Σούσουρο με τον Βασίλη Μπισμπίκη: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες στην παραλία που προκάλεσαν σάλο (photos)

Σούσουρο με τον Βασίλη Μπισμπίκη: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες στην παραλία που προκάλεσαν σάλο

Σε χαλαρές στιγμές με τον πατέρα του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του Μιχάλη, κάτι το οποίο φαίνεται και από την απόφασή του να δώσει το όνομά του στο γιο του, που πλέον είναι 8 ετών.

Ο Μιχάλης Μπισμπίκης ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Σήμερα είναι ένας περήφανος πατέρας! Αν και ο γιος του δεν ακολούθησε μια αθλητική καριέρα, διαπρέπει στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Με καταγωγή από το Λουτράκι, οι γονείς του ηθοποιού μένουν ακόμα εκεί μαζί με την αδελφή του Παναγιώτα, ενώ ο ηθοποιός τους επισκέπτεται συχνά.

Αρκετές μέρες του καλοκαιριού βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο και κατεβαίνει να τους δει, ενώ παράλληλα απολαμβάνει τις διακοπές του.

Σε μία από αυτές τις αποδράσεις ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε μαζί με τον πατέρα του στην παραλία.

Μπισμπίκης ημίγυμνος
Μιχάλης και Βασίλης Μπισμπίκης

«Ενοχλημένος» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδρασή του για τη Δέσποινα Βανδή (Video)

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη εντόπισε τον Βασίλη Μπισμπίκη, έξω από το τεχνοχώρο Cartel. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη φημολογία περί συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή.

«Φημολογείται ότι θα σκηνοθετήσετε ένα μιούζικαλ και θα πρωταγωνιστήσει η Δέσποινα Βανδή» είπε η δημοσιογράφος, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να μην απαντά και να προχωράει κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Περίπου 4 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ντέμης Νικολαϊδης και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους. Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει προχωρήσει τη ζωή της και να έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παραμένει single.

Πριν μερικές εβδομάδες είχε βγει δημοσίευμα πως είναι σε σχέση με πρώην παίκτρια του GNTM, ωστόσο το είχε διαψεύσει ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του.

Reduce bounce rates