19 Μαΐου, 2024

Νέα ζωή για Σταμάτη Γαρδέλη: Στο Άγιον Όρος ο ηθοποιός μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί

Από τα σκοτάδια της ψυχής, στο φως και στη λύτρωση

Νέα ζωή για τον Σταμάτη Γαρδέλη καθώς ο ηθοποιός λίγο διάστημα μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί, ταξίδεψε μέχρι το Άγιον Όρος.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό ζήτησε βοήθεια. Ο ηθοποιός ήρθε σε απόγνωση, καθώς κινδύνευε να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. Νοσηλεύτηκε στο Δαφνί και… έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Στο Άγιον Όρος ο Σταμάτης Γαρδέλης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του Γιάννη Αρμουτίδη, ο ηθοποιός προσπαθώντας να ξαναβρεί τον εαυτό και τις ισορροπίες του, μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και τον έκανε να πάρει την απόφαση να νοσηλευτεί στο Δαφνί, βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο Άγιον Όρος, δίπλα στον πνευματικό του.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης θα παραμείνει στο Άγιον Όρος μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Στο Άγιον Όρος ο Σταμάτης Γαρδέλης

Μάλιστα, τη Δευτέρα, ο ηθοποιός θα συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση να συνεργαστούν στην ταινία «Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5», με τον ηθοποιό να προορίζεται για τον ρόλο του Πλάτωνα. Όλα αυτά τα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα.

Πέρα από αυτό, ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι έτοιμος να υλοποιήσει και την παραγωγή μιας σειράς αυτοτελών επεισοδίων τηλεοπτικής σειράς, αφήνοντας για πάντα πίσω τις δύσκολες μέρες.

Σταμάτης Γαρδέλης: «Τι να πω τώρα;» – “Έσπασε” τη σιωπή του μετά τη νοσηλεία στο Δαφνί

“Έσπασε” τη σιωπή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά τη νοσηλεία του στο Δαφνί. Επίσης, για τον φίλο της, Σταμάτη Γαρδέλη, μίλησε η Γιούλη Ζήκου, αναφέροντας πως ο ηθοποιός θα έπρεπε να είχε πάει πολύ νωρίτερα στον ψυχίατρο.

Όπως θα δείτε στα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Σταμάτης Γαρδέλης περιορίστηκε λέγοντας: «Αυτό, τι να πω τώρα; Καλή χρονιά να έχετε».

 

Reduce bounce rates