18 Μαΐου, 2024

Καταγγελία 22χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Με έπιασε από τον λαιμό στο ίδιο μου το σπίτι και με βίασε»

Καταγγελία 22χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Με έπιασε από τον λαιμό στο ίδιο μου το σπίτι και με βίασε»

Θεσσαλονίκη: Θύμα βιασμού κατήγγειλε πως έπεσε 22χρονη κοπέλα από 26χρονο άνδρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Ο νεαρός που κατηγορείται για βιασμό συνελήφθη, και τη Δευτέρα (31.07.2023), μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του βιασμού

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, όλα έγιναν  στο ίδιο της το σπίτι στις 5:30 τα χαράματα στις 22 Οκτωβρίου του 2022 στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα, σύμφωνα με τα όσα η ίδια κατήγγειλε, γνώρισε τον 26χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και του ζήτησε να τη μεταφέρει με τη μηχανή του στο σπίτι της. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της ο 26χρονος φέρεται πως με τη χρήση σωματικής βίας την βίασε. Συγκεκριμένα ο εν λόγω νεαρός φέρεται να απαίτησε πεολειχία και στη συνέχεια συνουσία.

Θεσσαλονίκη: Της έφραξε το στόμα για να μην φωνάζει

Καθώς η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει, με τη χρήση και των δύο χεριών του έφραξε τον λαιμό και το στόμα της προκειμένου να μην ακούγεται.

Στη συνέχεια της ζήτησε όπως ήδη αναφέραμε πεολειχία την οποία και απαιτούσε.

Καύσωνας: Πιστώθηκαν τα πρόστιμα για εργαζόμενους που δούλευαν παρά την απαγόρευση

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος φέρεται να την έπιασε από το κεφάλι, την έριξε μπρούμυτα στον καναπέ, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό της και, χωρίς τη χρήση προφυλακτικού τη βίασε για δύο περίπου λεπτά, ενώ μετά αποχώρησε χωρίς να εκσπερματώσει.

Η κοπέλα κατήγγειλε την ίδια ημέρα τον 26χρονο, τον οποίο και αναγνώρισε στην συνέχεια από φωτογραφίες που της έδειξαν οι έμπειροι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Reduce bounce rates