18 Μαΐου, 2024

«Είναι ένας εγκληματίας»: «Κόλαφος» η Ελένη Γερασιμίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Είναι ένας εγκληματίας»: «Κόλαφος» η Ελένη Γερασιμίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο τον βγάλανε έξω»

Από Ανθή Κουρεντζή

Στο κίνημα #metoo και στους συναδέλφους της που καταγγέλθηκαν αναφέρθηκε η Ελένη Γερασιμίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Λοιπόν” και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Χαρακτηριστικά, η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε πως δεν έχει και την καλύτερη ιδέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ τον Δημήτρη Λιγνάδη τον χαρακτήρισε εγκληματία.

«Για τον Λιγνάδη λέω, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος παρότι κρίθηκε ένοχος. Αυτός είναι ένας εγκληματίας και δεν ξέρω για ποιον λόγο τον βγάλανε έξω. Προφανώς φοβούνται μήπως πει από πού προμηθεύονταν τα προσφυγάκια, γιατί τότε θα γίνει πολύ μεγάλο σκάνδαλο. Έγινε γνωστό το σωματείο από αυτή την ιστορία και όχι από τη συνδικαλιστική του δράση, που είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην Ελλάδα. Ωραία να το καταγγείλεις, αλλά πες και τίποτα άλλο. Έγιναν ολόκληρες συνελεύσεις, που μάθαμε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε στους βιασμούς αυτούς και τις απόπειρες. Καλά έκαναν, αλλά κάποια στιγμή είπα πριν δυο χρόνια να τα συντομεύσουμε αυτά και όρμησαν να με φάνε. Το αποτέλεσμα είναι να μην έχουμε συλλογική σύμβαση στο Ελεύθερο Θέατρο.», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

«Είναι ένας εγκληματίας»: «Κόλαφος» η Ελένη Γερασιμίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη (video)

 

Συγκλονίζει η Ελένη Γερασιμίδου: «Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου όταν…»

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη του Κωνσταντίνου Καμέα, στην εκπομπή Status που προβλήθηκε στον Astra Tv. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού και συγκλόνισε αποκαλύπτοντας πως έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

H Ελένη Γερασιμίδου εξομολογήθηκε πως «νόμιζα ότι είμαι γενναία και κάνω αισιόδοξες σκέψεις. Όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Λειτούργησε αρνητικά όλο αυτό το πράγμα. Νόμιζα ότι, εντάξει, αφού έχουμε δυο χώρους να μείνουμε, ας μην σκεφτόμαστε τι χάσαμε αλλά αυτά που χάσαμε ήταν αρκετά σοβαρά.

Υπήρχε ένα αρχείο, κριτικές, αποκόμματα, ρούχα, έπιπλα ωραία, ακριβά δωμάτια με μπάνια και πράγματα. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και με προσωπικό κόπο αλλά και με χρήματα. Νόμιζα ότι θα είμαστε πολύ γενναίοι και ο ένας με τον άλλον, με πάρα πολύ μεγάλη συμπαράσταση πρώτα απ’ όλα από τους συντρόφους μουκαι μετά από φίλους που έφερναν φαγητά».

Η Ελένη Γερασιμίδου μαζί με το σύζυγό της, Αντώνη Ξένο

«Εμείς εκείνο το διάστημα μείναμε στο θέατρο. Στην αυλή του θεάτρου κοιμόμασταν τα βράδια γιατί και οι κάτω όροφοι, που δεν κάηκαν, ήταν κατάμαυροι και έπρεπε να περάσει ένα διάστημα μετά την πυρκαγιά. Κοιμόμασταν στο θέατρο και όλη την ημέρα ήμασταν πάνω. Είχαμε πάρει κάτι στρώματα, που τα φουσκώναμε κάθε βράδυ, για να κοιμηθούμε. Δηλαδή τελειώναμε τις παραστάσεις, κοιμόμασταν εκεί και μετά φεύγαμε» συνέχισε.

«Όλο αυτό λοιπόν είχα την εντύπωση ότι το αντιμετώπιζα με γενναιότητα αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Λειτούργησε πιο βαθιά το πράγμα και έπαθα ένα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Πήγα στο νοσοκομείο, στον υπέροχο μου γιατρό που αντιμετώπισε με πολύ μεγάλη αγάπη και φροντίδα και με έσωσε στην κυριολεξία. Τώρα είμαι μια χαρά» πρόσθεσε, η Ελένη Γερασιμίδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

 

Reduce bounce rates