18 Μαΐου, 2024

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: “Εμπλοκή” του 28χρονου συντρόφου της υπονοεί ο Μπαγκλαντεσιανός – “Κ@λ@τουμπες στην καταθεσή του για την σ@ξου@λ@κ@ επαφή (Video)

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: “Εμπλοκή” του 28χρονου συντρόφου της υπονοεί ο Μπαγκλαντεσιανός – “Κ@λ@τουμπες στην καταθεσή του για την σ@ξου@λ@κ@ επαφή

«Tην πήγα με το μηχανάκι πίσω στο σημείο απ’ όπου την πήρα και την παρέδωσα στον σύντροφό της»

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί βρίσκεται αυτή την ώρα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός και σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίζεται ότι δεν είχαν σ@ξου@λική επαφή και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της! Σημειώνεται ότι η οικογένεια της κοπέλας είναι κατηγορηματική στο ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία ο σύντροφός της.

“Εμπλοκή” του 28χρονου συντρόφου της υπονοεί ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα και δηλώνει πως δεν έχει κάνει τίποτα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου υποστηρίζει πως η κατηγορία είναι για αρπαγή και δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι πήρε την κοπέλα από το μίνι μάρκετ και πήγαν σπίτι του γιατί η ίδια ήθελε να πάει τουαλέτα και στη συνέχεια ήπιαν μερικές μπίρες. Αργότερα την πήγε με το μηχανάκι πίσω στο σημείο απ’ όπου την πήρε και την παρέδωσε στον σύντροφό της.

Στο σπίτι την ώρα που πήγε ο Μπαγκλαντεσιανός με την κοπέλα ήταν και ο συγκάτοικός του. Οι ισχυρισμοί αυτοί αλλάζουν και τα δεδομένα της κατάθεσης του συντρόφου της Αναστάζια, ο οποίος υποστήριξε ότι βρισκόταν στη δουλειά εκείνη την ώρα και μάλιστα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει φαινόταν ότι δεν πήγε να την παραλάβει. Ο 28χρονος Πολωνός δεν θεωρήθηκε ύποπτος και του επιτράπηκε από την Αστυνομία να επιστρέψει στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της 27χρονης.

 

Reduce bounce rates