4 Μαΐου, 2024

Χάος στο τουρκικό ποδόσφαιρο: Ο πρόεδρος της Ιστανμπουλσπόρ απέσυρε την ομάδα του λόγω διαιτησίας – Τον ικέτευε γονατιστός παίκτης για να συνεχιστεί το ματς!

Εκτός ελέγχου έχει τεθεί η κατάσταση στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Λίγες ημέρες μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκουτσού σε διαιτητή, ο οποίος χτυπήθηκε άγρια, ένας ακόμα πρόεδρος έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας τη διακοπή ενός αγώνα!

Στο 67′ του αγώνα της Ισταντμπουλσπόρ με την Τραμπζονσπόρ στην Κωνσταντινούπολη για την τουρκική Σούπερ Λιγκ, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν δόθηκε απ’ τον διαιτητή, ούτε εξετάστηκε απ’ τον VAR. Και αμέσως μετά στην αντεπίθεση η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος ήταν βασικός, σκόραρε διαμορφώνοντας το 1-2.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ζητώντας να ακυρωθεί το γκολ και να δοθεί υπέρ τους το πέναλτι. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας Φαΐτσκ Σαριαλίογλου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο σε έξαλλη κατάσταση αποσύροντας τελικά την ομάδα του απ’ το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά λίγα λεπτά αργότερα…

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές καθώς ένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, έπεσε γονατιστός ικετεύοντας τον πρόεδρο να μην αποσύρει την ομάδα. Ο Σίμον Ντέλι σχεδόν εκλιπαρούσε τον Σαριαλίογλου να κρατήσει την ομάδα στο γήπεδο προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο πρόεδρος όμως φανερά εκνευρισμένος δεν άλλαξε την απόφασή του. Η εικόνα του Σίμον Ντέλι πάντως έγινε αμέσως viral…