3 Μαΐου, 2024

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ! Πέρασε απ’ τον Βόλο με 5άρα και παρέμεινε στην κορυφή της Super League – Τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 5-1 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου με Ντεσπόντοφ (2), Μουργκ, Τάισον και Τζίμα

Ο τρομερός ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να μοιράζει… γκολ στις αντίπαλες άμυνες! Επικράτησε με 1-5 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και παρέμεινε στην κορυφή της Super League.

Μόλις προ ημερών κέρδισε με 0-4 τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για το Κύπελλο, ενώ είχαν προηγηθεί το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, το 4-0 επί του ΟΦΗ, το 0-6 επί της Κηφισιάς, το 1-4 επί του Αστέρα και το 4-2 επί της Ελσίνκι. Η επίθεση του Δικεφάλου βγάζει φωτιές έχοντας φτάσει τα 89 γκολ σε 34 αγώνες απ’ το ξεκίνημα της σεζόν! Καταπληκτική επίδοση από μια ομάδα που προκαλεί τρόμο μεσοεπιθετικά.

Με δύο γκολ του Ντεσπόντοφ κι από ένα του Μουργκ, του Τάισον και του Τζίμα, ο ΠΑΟΚ έφτασε με άνεση στην επικράτηση επί του Βόλου, που υπέστη την τέταρτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα και παρέμεινε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού (στο +2 από ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά).

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Βόλος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης καθώς είχε πολλή δύναμη και μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του. Ο Δικέφαλος χρειάστηκε ένα τέταρτο για να βρει ρυθμό αλλά μετά το 15′ πάτησε γκάζι. Και στο 21′ ο Ντεσπόντοφ κατέβασε ωραία την μπάλα και με ένα ωραίο σουτ πέτυχε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και βρήκαν ένα γκολ από στατική φάση με τον Μύγα στο 28′ Ωστόσο, το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι κι αφού είχε ένα δοκάρι με τον Μπράντον στο 35′, σκόραρε για δεύτερη φορά (0-2) στο 45+1′ με τον Μουργκ, ο οποίος έφτασε τα οχτώ γκολ στο πρωτάθλημα και τα εννιά συνολικά στη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και ο «καυτός» Ντεσπόντοφ χτύπησε για δεύτερη φορά. Στο 51′ έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής γράφοντας το 0-3 φτάνοντας τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα!

Στο 58′ ο Ντέλετιτς μείωσε σε 1-3 για τον Βόλο έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Γκλάβτσιτς, όμως ο ΠΑΟΚ έβγαλε και τέταρτο γκολ απ’ το οπλοστάσιό του. Στο 71′ ο Τάισον υποδέχθηκε την πάσα του Ζίβκοβιτς, έπιασε το δυνατό σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Σιέλη άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κόστιτς για το 1-4.

Η… καταιγίδα του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε στο 89′ με τον απίθανο Τάισον να κλέβει και να πασάρει προς τον Τζίμα, ο οποίος εκτέλεσε άψογα διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.

Βόλος: Κόστιτς, Μύγας, Ράσιτς, Καλογερόπουλος (46′ Κίτσος), Λούνα (46′ Ασενούν), Τσοκάνης (62′ Μπερτόλιο), Σιέλης, Μπαριέντος (79′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μωραΐτης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Μεϊτέ (89′ Τσιγγάρας), Τάισον, Μουργκ (68′ Αντόνιο), Ντεσπόντοφ (68′ Ζίβκοβιτς), Μπράντον (75′ Τζίμας).