16 Μαΐου, 2024

Ξέσπασε η Ραμόνα Βλαντή: «Τι παραπάνω έχει ο Σάκης Ρουβάς από μένα; Έχω ικανότητες και στη μουσική»

«Πέρα από expert στον χώρο της μόδας, είμαι και μορφωμένη, έχω διαβάσει πολλά βιβλία»

Σύντομες δηλώσεις για επαγγελματικά της «θέλω» παραχώρησε στα τηλεοπτικά συνεργεία η Ραμόνα Βλαντή, κατά τη διάρκεια βραδινής της εμφάνισης και προβλήθηκαν τη Δευτέρα 11/12 από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Τι παραπάνω έχει ο Σάκης Ρουβάς από μένα; Aπό που να έχει εμπειρία η Κόνι στη μόδα;»

«Το γνωρίζω πως το όνομά μου ακούστηκε, ότι θα είμαι στο “The Voice”, γιατί έχω ικανότητες και στη μουσική, και σας το έχω πει. Τι παραπάνω έχει ο Σάκης Ρουβάς από μένα; Γιατί να μην είμαι εγώ στη θέση του coach; Η Κόνι Μεταξά στο My Style Rocks και εγώ στο Voice, για ποιο λόγο να μη συμβεί αυτό; Aπό που να έχει εμπειρία η Κόνι στη μόδα; Τραγουδίστρια δεν είναι η κοπέλα, βρε παιδιά.

Δε θα ήθελα να είμαι παρουσιάστρια. Θα ήθελα να δοκιμαστώ σε ένα πολύ ωραίο project, στο οποίο θα μπορούσα να δείξω και μία άλλη πλευρά της Ραμόνας Βλαντή. Γιατί η Ραμόνα είναι πολλά πράγματα, πέρα από expert στον χώρο της μόδας, θα ήθελα να είμαι σε κάτι τέτοιο, επειδή είμαι μαμά, είμαι μορφωμένη με πολλά χιλιόμετρα, έχω διαβάσει πολλά βιβλία και για αυτό. Αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι η μόδα, και θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, εγώ ζω από τη μόδα, από αυτό βιοπορίζομαι. Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες, έχω δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου, δουλεύω από τα 14 μου, και όσο ήμουν φοιτήτρια, δούλευα και ως σερβιτόρα», εξομολογήθηκε.

Κόλαφος η Ραμόνα Βλαντή για Έλενα Γαλύφα: «Είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας»

Κόλαφος ήταν η Ραμόνα Βλαντή για την Έλενα Γαλύφα, αναφέροντας πως είναι πρώην γραμματέας, που πουλούσε τσάντες και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» κι είπε αρχικά: «Ως τι θα μου δώσει η Έλενα Γαλύφα μια καρέκλα στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”; Δεν καταλαβαίνω. Αν μου γίνει πρόταση, εννοείται πως θα τη δεχτώ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ καιρό». Παράλληλα, τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή ως κριτή στο My Style Rocks είχε σχολιάσει η Ραμόνα Βλαντή, σε δηλώσεις που είχε κάνει στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Eγώ σιχαίνομαι την υποκρισία. Με ρώτησαν και απάντησα πάνω σε αυτά που είχε πει εκείνη. Θέλω να την ενημερώσω ότι για ανθρώπους που ανήκουν πραγματικά στον χώρο της μόδας, λέω πάντα τα καλύτερα. Αυτά τα κορίτσια δεν τα βλέπω στον χώρο της μόδας, γιατί δεν είναι σε αυτόν».

Όσο για την Έλενα Γαλύφα, δήλωσε: «Είναι πρώην γραμματέας, πουλούσε τσάντες, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μόδας. Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα για αυτές τις κυρίες, όπως αυτή και την Χατζηπαντελή, που δεν έχουν σπουδές, δεν έχουν άποψη, δεν έχουν ταλέντο, δεν έχουν τίποτα».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν είπα τίποτα για τον χαρακτήρα της, αν και θα μπορούσα. Είναι η τελευταία φορά που απαντάω».