27 Φεβρουαρίου, 2024

Παπανώτας “σταύρωσε” την Ρούλα Κορομηλά: «Μπάστα! Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις. Κορίτσια μετά από κάποια ηλικία δεν χρειάζεται να είστε πολύ σ@ξ@»

«Να είστε πολύ ωραίες κυρίες γιατί αν ακούσει το σ@ξι 18χρονος, θα βάλει τα γέλια»

Ο Δημήτρης Παπανώτας “στάυρωσε” την Ρούλα Κορομηλά με αφορμή τις νέες φωτογραφίες της στο instagram, σχολιάζοντας τις πόζες της παρουσιάστριας, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Είμαι σαν την Ρούλα που φτύνομαι στον καθρέφτη. Πήρε τις μπάλες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τις έβαλε δαχτυλίδι. Κορίτσια μετά από κάποια ηλικία δεν χρειάζεται να είστε πολύ σέξι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας. Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Παπανώτας είχε ξεσπαθώσει ξανά για τη Ρούλα Κορομηλά, αναφέροντας πως είναι η λιγότερο “χτυπημένη”, καθώς εκείνοι δεν είχαν από πίσω 5 εκδότες να τους προστατεύουν.

Και πρόσθεσε: «Να είστε πολύ ωραίες κυρίες γιατί αν ακούσει το σέξι 18χρονος, θα βάλει τα γέλια. Ο κ. Πλεύρης π.χ. που είδαμε δεν μπορεί να νιώθει σέξι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Για την εκδήλωση που παρουσίασε η Ρούλα Κορομηλά για τη φωταγώγηση του δέντρου του Πειραιά: «Για να γυρίσω ξανά στην Ρούλα, μόνη της ήταν; Δεν ήταν μαζί ο Χατζηγιάννης; Της άλλαξαν παρτενέρ; Εκεί θα έπρεπε να είναι με το τηλεοπτικό της ταίρι. Μήπως η θητεία του Χατζηγιάννη στην τηλεόραση είναι όσο στην πολιτική», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας “σταύρωσε” την Ρούλα Κορομηλά

«Αν θες να είσαι σέξι, κάτι πρέπει να κάνεις. Είδα και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram και λέω μπάστα. Σου άρεσε εσένα; Για την Σάρον Στόουν λέω περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις» είπε στο τέλος ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή τις πόζες της Ρούλας Κορομηλά.