20 Μαΐου, 2024

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της – Πού βρίσκεται η ηθοποιός

Δέσποινα Στυλιανοπούλου (Copyright: NDP)

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός, που είχε εξαφανιστεί για σχεδόν έναν μήνα, βρέθηκε τελικά, προς μεγάλη ανακούφιση των συγγενών, φίλων και θαυμαστών της. Η ανησυχία για την εξαφάνισή της ξεκίνησε μετά την τελευταία επίσκεψη του Σπύρου Μπιμπίλα στο σπίτι της στο Μαρούσι.

«Εχω ανησυχήσει πολύ για τη Δέσποινα, γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου έλεγε πως έχει προβλήματα υγείας και ότι φοβάται πως δεν θα αντέξει» είχε αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Όλο αυτό το διάστημα, παρά τις προσπάθειες συγγενών και φίλων να την εντοπίσουν, είτε μέσω τηλεφώνου είτε πηγαίνοντας στο διαμέρισμά της, η ηθοποιός παρέμενε άφαντη. Ενας γείτονας της δήλωσε στην εφημερίδα Espresso πως προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά το τηλέφωνό της ήταν κλειστό και δεν απαντούσε στο σταθερό.

Το ατύχημα στο διαμέρισμά της

Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, είχε πέσει μέσα στο διαμέρισμά της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να επανέλθει στην καθημερινότητά της

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο εδώ και περίπου έναν μήνα, επιλέγοντας ν’ απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια αποφεύγει κάθε είδους επικοινωνία, γι’ αυτό άλλωστε έχει το κινητό της τηλέφωνο κλειστό.

Η είδηση ότι είναι ασφαλής έφερε ανακούφιση σε όσους την αναζητούσαν, αλλά επίσης ανέδειξε την ανάγκη για προσοχή και στήριξη προς τους ανθρώπους που μπορεί ν’ αντιμετωπίζουν κάποιου είδους δυσκολία στη ζωή τους.

Reduce bounce rates