Το μέσο μέγεθος του πέους στην Ελλάδα υπολογίζεται στα 13,3 εκατοστά σε στύση

Ούτε παλαμάρι ούτε γαριδάκι

Χαμηλά βρίσκεται η Ελλάδα στη λίστα των χωρών με το μέγεθος του πέους σε νέα παγκόσμια έρευνα, από την οποία φαίνεται ότι τα προσόντα των Ελλήνων μπορεί να μη συγκρίνονται με το «παλαμάρι» των ανδρών στον Ισημερινό, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ούτε το… τυρογαριδάκι των ανδρών στην Καμπότζη.

Ερευνητές από τη Γερμανία μελέτησαν πάνω από 40 πρόσφατες έρευνες για το μήκος του πέους σε σχεδόν 90 χώρες και παρουσίασαν τα αποτελέσματα σε διαδραστικό παγκόσμιο χάρτη στο WorldData, σύμφωνα με την «Daily Mail». Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι ελήφθησαν υπόψη μόνο οι έρευνες στις οποίες επιβεβαιώθηκε με μέτρηση το μήκος του πέους σε στύση, και όχι αυτές στις οποίες οι άνδρες δήλωναν μόνοι τους το μέγεθος.

megethos09044

Στην πρώτη θέση, με μέσο μήκος πέους στα 17,61 εκατοστά, είναι ο Ισημερινός, ενώ στην τελευταία με 10 εκατοστά η Καμπότζη. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 64η θέση, με το μέσο πέος να έχει μήκος 13,3 εκατοστά όταν είναι σε στύση. Λίγο πιο πάνω, στην 60ή θέση, βρίσκονται οι άνδρες των ΗΠΑ, ενώ οι Βρετανοί είναι τέσσερις θέσεις πιο κάτω από την Ελλάδα. Οι πιο «προικισμένοι» στην Ευρώπη είναι οι Ολλανδοί, που με 15,87 εκατοστά βρίσκονται στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ακολουθούν οι Γάλλοι στην 11η, με 15,74 εκατοστά, και οι Ιταλοί στη 19η, με 15,35 εκατοστά.

Exit mobile version