«Πλακώθηκαν» μπροστά στον κόσμο: Άγριος τσακωμός Σάκη Ρουβά-Ηλία Ψινάκη! (photo)

«Είναι για γιαούρτια!»

Ο άγνωστος άγριος τσακωμός μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και του Σάκη Ρουβά είχε προκαλέσει αίσθηση πριν από αρκετά χρόνια στην ελληνική showbiz. Οι δύο άντρες, οι οποίοι υπήρξαν στενοί συνεργάτες και φίλοι, αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τα αιτία της ρήξης

Η αιτία της ρήξης φέρεται να ήταν κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που έκλεισε ο Ηλίας Ψινάκης για τον Σάκη Ρουβά, οι οποίες δεν άρεσαν καθόλου στον pop star. Αυτό οδήγησε σε έντονους καβγάδες, με αποκορύφωμα μια στιγμή που οι δύο άντρες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Η δημόσια αντιπαράθεση

Δημοσιεύματα της εποχής αναφέρουν ότι οι καβγάδες ήταν τόσο έντονοι που οι δύο άντρες απείλησαν να πιάσουν μπουνιές. Το γεγονός αυτό σόκαρε πολλούς, δεδομένης της μακρόχρονης συνεργασίας και φιλίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον χωρισμό τους, οι δύο άντρες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο σε μια εκδήλωση στο κτήμα Νάσιουτζικ, όπου περιορίστηκαν σε έναν τυπικό χαιρετισμό. Παρά την ελπίδα πολλών ότι ο πάγος μεταξύ τους θα έλιωνε, φαίνεται πως οι διαφορές τους ήταν βαθιές και δύσκολα γεφυρώσιμες.

Άγριος τσακωμός Σάκη Ρουβά-Ηλία Ψινάκη

Οι δηλώσεις Ηλία Ψινάκη

Σε μια συνέντευξή του, ο Ηλίας Ψινάκης είχε δηλώσει σχετικά με τη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά: «Όταν ανέλαβα τον Ρουβά, δεν είχε τη δυνατότητα να μιλήσει». Σχετικά με μια διαφήμιση που έκανε ο τραγουδιστής, ο Ψινάκης πρόσθεσε με νόημα: «Είναι συνεπής… Είναι για γιαούρτια

Πυρ και μανία ο Ίαν Στρατής: «Δεν ξέρετε πόσο κρατήθηκα με τον Ηλία Ψινάκη…» (video)

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ίαν Στρατής.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά επίσης μίλησε και για τους φόβους του αναφορικά με την κόρη του και τον κόσμο στον οποίο ζει.

Οι δηλώσεις του Ίαν Στρατή

«Καταλάβαμε πολύ νωρίς στη σχέση μας ότι είμαστε συμβατοί. Στην αρχή η Μαίρη με θεωρούσε too much, δεν ήξερε τις άλλες πτυχές μου. Όταν ήρθαμε πιο κοντά συμπαθηθήκαμε» είπε αρχικά.

«Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Την πρώτη φορά της έστειλα να βγούμε, κάναμε ήδη το musical το Hair, και σε μία πρόβα της είπα θες να βγουμε το βράδυ; Τη φοβόμουν τη χυλόπιτα αλλά άξιζε» συνέχισε.

«Πάντα θα είναι ένας δύσκολος κόσμος για τις γυναίκες. Φοβάμαι… Είναι τρελό πώς θα την αφήσω μόνη της βα βγει με τις φίλες της. Μου είναι ακαταλαβίστικο…».

Σε ερώτηση σχετικά με το συμβάν με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US περιορίστηκε να πει χωρίς να δώσει άλλη έκταση το εξής: «Δεν ξέρετε πόσο κρατήθηκα με τον κύριο Ψινάκη… Δεν θέλω να πω παραπάνω».

Exit mobile version