Αθηνά Οικονομάκου: Η Νανά του Παρθεναγωγείου βρήκε τον «Ρωμαίο» της!

Στα 38 της απολαμβάνει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του Μπρούνο Τσερέλα

Νέα ζωή για την Αθηνά Οικονομάκου στα 38 της χρόνια. Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο τον περασμένο Απρίλιο, η γνωστή ηθοποιός τραγουδάει πλέον το διαχρονικό ερωτικό άσμα «Αmore, amore» για χάρη του νέου της συντρόφου, μπασκετμπολίστα από τη γειτονική μας Ιταλία, Μπρούνο Τσερέλα.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Και μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να ήταν και οι δύο σχετικά low profile στην έκφραση των συναισθημάτων τους μέσα από τα social media, τις τελευταίες μέρες ωστόσο έχουν «ξεσαλώσει», ανταλλάσσοντας  in love αναρτήσεις και αποθεωτικά σχόλια σε Instagram και TikTok. «Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ο σοφός λαός μας, με την εν λόγω ρήση να ταιριάζει… γάντι στους δύο φλογερά ερωτευμένους νέους. Θέλετε κι ένα πρόσφατο παράδειγμα; Την περασμένη Τετάρτη, 3 Ιουλίου, όταν η ηθοποιός ανέβασε μια sexy φωτογραφία της στα social, o μπασκετμπολίστας, γοητευμένος από την εμφάνισή της, έσπευσε να την παρομοιάσει σε σχόλιο με τη διεθνούς φήμης Κολομβιανή σταρ Shakira. «Elaaaa Shakira» έγραψε, εκφράζοντας δημοσίως τον θαυμασμό του για την αγαπημένη του.

oikonomakou05744

Στη σχολή της Ντενίση

Γεννημένη το 1986 στη Σκάλα Λακωνίας, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια, η Αθηνά Οικονομάκου εγκαταστάθηκε στην Αθήνα μόλις ενηλικιώθηκε προκειμένου να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Τελικά άλλαξε γραμμή… πλεύσης και βρέθηκε στη δραματική σχολή της Μιμής Ντενίση, απ’ όπου αποφοίτησε το 2007. Την ίδια χρονιά έκανε και το τηλεοπτικό ντεμπούτο της μέσα από την κωμική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» των Χάρη Ρώμα και Αννας Χατζησοφιά, στον ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα. Εναν χρόνο αργότερα ανέλαβε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση, στο σίριαλ «Οι Ατρόμητοι».

Στη σειρά «Η ζωή της άλλης»

Το 2009 έμελλε να είναι η χρονιά της, καθώς πρωταγωνίστησε στη θρυλική σειρά του Mega «Η Ζωή της Αλλης», υποδυόμενη την απόλυτη κακιά Ξένια Παππά. Επρόκειτο επί της ουσίας για τον ρόλο που την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο. Η συνέχεια τη βρήκε να παίρνει μέρος και σε άλλες μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως τα «Κλεμμένα Ονειρα», στην κυπριακή σειρά «Το δαχτυλίδι της φωτιάς», στην κωμωδία «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» και στο σίριαλ «Ελα στη θέση μου». Φέτος πρωταγωνίστησε στη δραματική κομεντί του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς», ενσαρκώνοντας την τηλεοπτική σύντροφο του Σπύρου Χατζηαγγελάκη.

Η τρελή του Σαγιό (2022)

Στο θεατρικό σανίδι η Αθηνά Οικονομάκου ανέβηκε πρώτη φορά το 2008 με το έργο «Το φιόρο του Λεβάντε», για να ακολουθήσουν σημαντικές συνεργασίες μέχρι και το 2013, όπως η «Μέθοδος της απιστίας» και «Τα βαφτίσια» με τον Νίκο Μουτσινά. Από το 2013 έκανε ένα μεγάλο θεατρικό break, για να επανέλθει πέρυσι στη σκηνή με την παράσταση «Η τρελή τού Σαγιό», στο «Παλλάς», όπου πρωταγωνιστούσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Σχετικά μικρή είναι και η κινηματογραφική παρουσία της ηθοποιού, η οποία έχει παίξει σε μόλις τέσσερις ταινίες, τις «Στοίχημα Αγγέλων», «Μια νύχτα στην Αθήνα», «Amore mio» και «Μαγικός καθρέφτης».

Στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς»

Παράλληλα με την καλλιτεχνική της δράση, η Αθηνά (ή Νανά, όπως την αποκαλούν οι δικοί της άνθρωποι – μαζί και ο Τσερέλα) ανέπτυξε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο του ενδύματος και του κοσμήματος. Με βασικό εφόδιο το Instagram, όπου μετράει πάνω από ένα εκατομμύριο followers, λάνσαρε τον Μάρτιο του 2016 μια συλλογή με χειροποίητα κοσμήματα και την επωνυμία Allover by Athina Oikonomakou, ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς δημιούργησε σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη το fashion brand Project S.O.M.A., μια σειρά ρούχων και αξεσουάρ, η οποία πάει… σφαίρα σε πωλήσεις, παρά το γεγονός ότι οι τιμές του είναι «τσιμπημένες».

Ανοιχτό βιβλίο

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Αθηνά Οικονομάκου ήταν πάντα… ανοιχτό βιβλίο. Για 10 χρόνια υπήρξε ζευγάρι με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ιδιοκτήτη ξενοδοχειακών μονάδων σε Μύκονο και Σαντορίνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Πολύ γρήγορα ακολούθησε η συμβίωση και μαζί το όνειρο για τη δημιουργία οικογένειας. Ενα όνειρο που δεν άργησε να λάβει σάρκα και οστά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο φορές, αρχικά με πολιτικό γάμο και έπειτα με θρησκευτικό, ενώ έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, τον Μάξιμο, που γεννήθηκε το 2018, και τη Σιέννα, που ήρθε στον κόσμο το 2021.

Με τα δύο της παιδιά

Τον Νοέμβριο του 2017, λίγο πριν η Αθηνά γίνει μητέρα για πρώτη φορά, έκανε υπό άκρα μυστικότητα τον πολιτικό γάμο της με τον Φίλιππο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γύθειο, με καλεσμένους μόνο την οικογένεια και τους πολύ στενούς φίλους τους. Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού ακολούθησε στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018, στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα του Φίλιππου στον Ορνό.

Στον γάμο με τον Μιχόπουλοω

Οσο για την είδηση του διαζυγίου τους; Επεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τον περασμένο Απρίλιο, λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, όταν το ζευγάρι εξέδωσε από κοινού μια επίσημη ανακοίνωση για το τέλος του γάμου τους. «Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα, και ως στοργικοί γονείς θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητά τους και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή» αναφερόταν, μεταξύ άλλων, σε αυτήν.

Με τον Τσερέλα και φίλους

 Espresso

 

Exit mobile version