Πιτσουνάκια Χρήστος Δάντης & Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ζουν τον έρωτά τους σε χλιδάτο ξενοδοχείο της Σαντορίνης, τα πειράγματα μεταξύ τους (photos)

Δωμάτιο αυστηρά για δύο

Μακριά από όλους και από όλα βρίσκονται ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίοι αφιερώνουν χρόνο στη σχέση τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται για διακοπές στη Σαντορίνη και έχει επιλέξει ένα πολυτελές δωμάτιο που αγκαλιάζει το μπλε της θάλασσας και τον γαλάζιο ουρανό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ρομαντισμού.

Το δωμάτιο τους, φτιαγμένο με το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ, διαθέτει μεγάλες γυάλινες πόρτες που οδηγούν σε μια ιδιωτική βεράντα με θέα την καλντέρα. Η λευκή διακόσμηση και οι απαλές αποχρώσεις του μπλε δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον, ενώ το ζεστό ηλιοβασίλεμα βάφει τον ουρανό με αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί, προσφέροντας το τέλειο σκηνικό για ρομαντικές στιγμές.

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ξέγνοιαστες στιγμές για Χρήστο Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου απολαμβάνουν τις βουτιές τους στα κρυστάλλινα νερά της Σαντορίνης καθώς και στην πισίνα του δωματίου τους. Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του Survivor δεν σταματά να πειράζει τον αγαπημένο της, γεμίζοντας τις μέρες τους με γέλιο και παιχνίδι.

Από την άλλη και εκείνος τα δέχεται. Πολλές φορές ο Χρήστος Δάντης αναλαμβάνει ρόλο… οπερατέρ για την Ασημίνα, καταγράφοντας τα γεύματά τους, τις βουτιές της, καθώς και τις στιγμές που χαλαρώνουν μακριά απ’ όλους. Το ζευγάρι επέλεξε μετά το φινάλε του Survivor να απομακρυνθεί από εντάσεις και έριδες, θέλοντας να αφιερώσει αυτές τις μέρες ο ένας στον άλλον.

Πριν από λίγη ώρα η Ασημίνα Χατζηανδρέου μας έδωσε και μία γεύση από την καθημερινότητά τους. Εκείνη απολαμβάνει τις βουτιές της, εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της, ενώ ο Χρήστος Δάντης προσπαθεί να χαλαρώσει. Όχι για πολύ, αφού δεν τον αφήνει σε ησυχία… «Τι τραβάς κι εσύ», σχολιάζει με χιούμορ, αν κι εκείνος προφανώς δεν ενοχλείται και τόσο. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση τις φορές που εκείνη ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο είναι αχώριστοι.

Exit mobile version