Η Αλίκη ζωντανεύει μέσα από το Διονύση Ζάχο

Μάρα Βαλαμβάνη
Μάρα Βαλαμβάνη

 

Για όσους αναρωτιούνται που βρίσκεται ο performer Διονύσης Ζάχος την καλοκαιρινή περίοδο, θα σας πούμε ότι έχει ξεκινήσει την περιοδεία του σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και μάλιστα ως sold out.

Πρώτος του σταθμός η  Άρτα στο παραποτάμιο θέατρο όπου είχε πάρα πολύ κόσμο και καταχειροκροτήθηκε Διονύσης Ζάχος συνεχίζει την περιοδεία του και στους επόμενους σταθμούς με την παράσταση Satiros2 ….. Και δεν ξεχνά ποτέ ένα από τους  αγαπημένους του ρόλος την μοναδική Αλίκη μας που φέτος κλείνει 28 χρόνια από το μεγάλο της ταξίδι …. Κ ο Διονύσης κάθε χρόνο τέτοια  εποχή Ιούλιο που είναι ο μήνας των γενεθλίων της και του φευγιού της μαζί….

Σε μια εποχή που όλοι παραλείπουμε πρόσωπα που μας χάρισαν όμορφες στιγμές και μας έκαναν περήφανους ως χώρα ο Διονύσης με την απλότητα, την αμεσότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνει ως καλλιτέχνη δεν ξεχνά να τιμά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Αλίκη μας με  μια φωτογράφιση πάντα μέσα από τα μάτια του… μας θυμίζει την απόλυτη  σταρ αυτής της χώρας…και προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την άκρως επιτυχημένη μεταμφίεση αλλά και μίμηση της Εθνικής μας Σταρ. Πράγματι όσοι τον είδαν ένιωσαν σαν να μην έφυγε ποτέ η Αλίκη της καρδιάς μας.

Οι επόμενοι σταθμοί του παραθέτονται παρακάτω με ημερομηνίες ώστε να προλάβετε να κλείσετε την θέση σας στην παράσταση SATIROS II. Θα το χαρείτε με την καρδιά σας. Γιατί ο Ζάχος είναι εγγύηση.

2/8 Αίγινα

5/8 Θεσπρωτικό

6/8 Πρέβεζα

8/8 Αλόννησος

10/8 Βόνιτσα Μοναστηράκι

12/8 Χίο

14/8 Κεφαλλονιά Αργοστόλι

24/8 Κέρκυρα

30/8 Γιάννενα

1/9 Πτολεμαΐδα.

Exit mobile version